Pozdravi i želje

Sve sto Vas veseli na temu PHRK

Re: Pozdravi i želje

Postby 9a2jg » Tue Feb 14, 2017 10:15 am

Svim zaljubljenim (u ovaj hobi, da ne bi bilo zabune), sve najbolje, dobar standing na DXCC listi, i mnogo uživanja po opsezima ! QSL karte, ovaj put ne spominjem, to spominju oni koji čekaju, do besvijesti, od pojedinaca u vrhu krovne organizacije, i ZARS-a. Bar neko da misli na njih, pa makar i po zlu...
64g. u Narodnoj tehnici Hrvatske, 61g. u Hrvatskom radioamaterskom savezu, AKL 81g. rada, 26g. bez financiranja
9a2jg

Postby 9a2jg » Tue Feb 28, 2017 8:48 am

Pozdravljan sve maškare i maškarane, da se danas izvojidu, sutra pokorno učinu post i nemrs, i, neka ne zaborave vratit ključe Dalmatinske 12 odgovornoj osobi. U nediju na misu u Palmotićevu.
64g. u Narodnoj tehnici Hrvatske, 61g. u Hrvatskom radioamaterskom savezu, AKL 81g. rada, 26g. bez financiranja
9a2jg

Postby 9a2jg » Wed Mar 01, 2017 8:41 am

Evo, finila je i ova. Sinoćnjim karnevalskim plesovima su završile poklade. Danas je Pepelnica, ili čista srijeda, post i nemrs. Na večernjim misama vjernike pepelja svećenik, i taj čin prati riječima : Spomeni se čovječe da si prah, i da češ se u prah pretvoriti ! Pepeljanje se vrši pepelom nastalim spaljivanjem maslinovih grančica, blagoslovljenih prethodne godine na Cvijetnicu.
Danas počima Korizma. Većina vjernika se zavjetuje, javno, ili u sebi, da će se nečega odreć, u znak kajanja, i pokore. Mnogi se u Korizmi ostave cigareta, čokolade, obilatog menija, i još mnogo toga....
9a2jg

Postby 9a6r » Wed Mar 01, 2017 8:46 am

A baš me zanima čega će se (ne)vjernici u tijelima HRS-a u znak pokore odreć? Duman u glavi ali se nikako sitit. :D
Što bi bilo prikladno,osim spize koje sigurno neće. :(

73,9A6R
9a6r

Postby 9a2jg » Wed Mar 01, 2017 8:57 am

Jedna neće ić na Dolac, nego u Konzum, druga neće ić u Estoniju, a Pilat neće organizirat redovnu godišnju skupštinu na Cvijetnicu ( ka i 2009.g.).
Kad san mu reka da kako su mogli to učinit na Cvitnicu, a on meni (pred više svjedoka, ispred zgrade NCTK u Kraljevici)mrtav, hladan, odgovori : A što je to ?
Takovog su polutrijezni zastupnici skupštine HRS-a izabrali za predsjednika.

To me neodoljivo podsjeća na događaj, kad su Isusa doveli pred Pilata, a običaj je bio da im, za blagdan Pashe nekog osuđenika pomiluje, on ih upita : Koga hoćete da vam pustim, Isusa, ili Barabu ? Svjetina složno uzvikne : Barabu !

Još od tog doba, raja bira razbojnika, a ne pravednika.
Zato i jest poslovica da svak ima "vlast" kakvu je zaslužio.

Poštujem stare umnike, ali, nešto dumam, mi baš ovo nismo zaslužili, tako mi se pari.....
9a2jg

Postby 9a6r » Wed Mar 01, 2017 9:13 am

Nisi u pravu.Možda ti,ja i još neki nismo zaslužili jer smo ukazivali i ukazujemo na nepravilnosti,nerad,javašluk,nepotizam.reverse,namištanja i sva ostala sranja.Ovi dizači ruku,njihovi dupelizci i OGROMNA ŠUTLJIVA VEĆINA JESU.Prikjučer ja u Konzuma kad na blagajnu iza mene čovik,gledam na majci neki amblem,piše HRS ali ne ovaj naš već ronilački.Omar san se tebe sitija i njihove Skupštine prije par godina.Nasmija san se u sebi kad san okrenija glavu da me bidan šototajer ne ubere.
Sve ti je jasno,dalje nije potriba pisat ni komentirat. :D

73,9A6R
9a6r

Postby 9a2jg » Wed Mar 01, 2017 9:36 am

Ja san ka i ti, meni niko ne triba ništa dat, niti in šta pitan, baš ka šta je reka Rade Končar, pred fašističkim streljačkim vodom u Šibeniku : Milosti ne tražim, niti bih vam je dao !

Drago mi je da si ovo napisa, jer sam ja isto viđa (po Dalmaciji, u ljetnoj sezoni) HRS majice na nastavnom osoblju Zvjezdanog sela, a i šire. Nemam ništa protiv, ali nekome daju, drugome naplaćuju, i još se moraš zapisat, ka po malin mistima za cukar u jematvu...

Stavio sam slikice, svojedobno, dvije vrste majica koje je platio HZTK, a koristi CB savez. Tamo je sve transparentno, ljudi su se , u normalnoj, legalnoj, proceduri, izborili za sredstva, koja su maksimalno iskoristili. HZTK se reklamirao fotkom gdje mladi CB-eaši kusaju fete lubenice na Krku. Neka dice...

Nisu kapaci ni LOG štampat, zadnji je tiskan 1999.g. , a i taj u privatnoj inicijativi i organizaciji ! U Murteru, prija 12 godina su bili Česi, kod kojih se za bagatelu moglo kupi radioamaterske karte svijeta, WW lokatore, DXCC lista, i LOG-ovi. A šta ti ja to govorin, pa ti i Miće ste bili skupa sa menon !
Znači, Česi su jedna "nazadna" nacija, koja još tiska papirnate dnevnike, a mi smo "napredni" jer plaćamo, od naše love, 30 Kkuna godišnje, za kompjuterske usluge.

Tek ćemo vidit koliko će nas koštat Estonija i Excel ?!? Dobro upućeni, iz metropole, me uvjeravaju da je na pomolu nova marčapija. Ništa me ne bi začudilo.

Ima još, klupko se (tek) počelo odmotavat......... ;)
9a2jg

Postby 9a6r » Wed Mar 01, 2017 11:27 am

A čega dobrog od njih očekivat :?: :!: :x Ja ne očekujem ama baš ništa.To sam prije par miseci ovdje i napisa.Ima zapis.

9A6R
9a6r

Postby 9a2jg » Wed Mar 01, 2017 11:35 am

U nedilju će bit na HTV-u prijenos mise u Palmotićevoj...
9a2jg

Postby 9a6r » Wed Mar 01, 2017 11:50 am

Od sutra tri dana dobrog vrimena.Je greš ovamo?

9A6R
9a6r

PreviousNext

Return to PHRK