Slušaj, ja sam svašta u životu vidio, ali neke stvari koje sam se osvjedočio u 2016.g. u Dalmatinskoj 12, nadilaze i mašte najmaštovitijih. Od korištenja slobodnih dana tijekom rada na određeno vrijeme, do flagrantnog kršenja normalne procedure, zapošljavanja iz rada na određeno vrijeme, u rad na neodređeno vrijeme. Pola narečenog vremena nije bilo novoprimljene, a drugu polovicu one koja ju je trebala ocijeniti ! Da cirkus bude kompletan, niko nije vidio radnu ocjenu predložene, samo je, kako je nama prezentirano, došao prijedlog od tajnice na IO da je primi, iako to uopće nije njegov posao, nego Komisije za prijem, koja nije ni postojala, a sam prijem, na preporuku komisije vrši odgovorna osoba Saveza (potvrđeno pravno tumačenje).
I onda se ti čudiš što nas ne pripuštaju na HRS forum ? A zamisli, cijeli tijek te šarade nije zasmetao ni jednom jedinom zastupniku i/ili zamjeniku skupštine HRS-a, kao najvišeg tijela !
A što se tiče samopozivanja negdje, tu su se izviještili do savršenstva, prvo je počeo Pero, pa Puki, a što je novoprimljena gora od njih ? Izučila zanat ! Dobro je pisao August Šenoa : Ide vrijeme, dođe rok, eto vraga, skok na skok...
Nema veze što EU ne financira projekte u tehničkoj kulturi, možda će joj trebati negdje drugdje.
Avio karta Lufthansa (nije za Brazil), ili neka low cost kompanija ?
Šta bi dao da si na mom mjestu, pa da si to naukovanje već prošao ? Ovako ispada da ja učim lekcije unaprijed, ili da gledam u kristalnu kuglu, kupljenu u Sve po 8, China shop-u, na autobusnom kolodvoru u Novom Marofu.