Kako Koki i dalje vrijeđa sve, uključujući članove HRS-a, članove AKL-a, i piše svoje ludosti a na taj način koji radi štetu radioamaterskom pokretu u HR, kako je isto napravio AKL-u, a daje sve od sebe da isto napravi za bilo koju aktivnost HRS-a, molim kolege koji znaju aktivnu Kokijevu e-mail adresu da mi je pošalju da mu mogu poslati potpisanu odluku na skupu 12 članova AKL-a o njegovom statusu u klubu.
Od svega se u životu možeš obranit, ali od ljudske zlobe, zavisti, podmetanja i ludosti, ne možeš.
Vrli Žeki, aka 4NA, je upra da ,
urbi et orbi, obrazloži RA puku u Hrvata kako ja osobno pišem ludosti, vrijeđam, i ko zna šta još ne...
Kako ja, godinama, pišući o negativnim pojavama, neizostavno taknem i njega, zbog njegovih osobnih učešća u tome, on se našao postati virtualni vođa skupine, koja je nekada bila dio radio kluba Split. Ne čudi me, jer ja pišem o neslanju QSL-ki, otimanju klupske imovine, nebrigu za imovinu kluba...
Kada su nas fizički izbacivali iz klupskih prostora, osim mene i predsjednika kluba, su došli, nepozvani, on i Tom Dugeč, jedan desetljeće, drugi tri, bez plaćanja članarine klubu, iz kojeg su potekli. Zašto, to samo oni znaju, a neke, od mogućih razloga, sam i javno obrazložio.
Gledam fotke, koje je na HRS forumu, objavio narečeni Žeki, vidim sve ljude, koji su nekada bili u 1AKL, a koji su prestati plaćati članarinu, kako koji, većinom u periodu između 1995. i 2000. Od 2001.g. , kad sam se vratio sa službe u Zagrebu, osobno sam molio neke od njih (sa slika), a puno više one koji nisu na njima, da barem plate članarinu, pomognu klubu, održe ga na životu, to je, u pravilu, bio razgovor gluhog i nijemih.
Predsjednik kluba, i ja, nismo htjeli eutanazirati klub, nego smo sami podmetnuli leđa, sami (iz svojih džepova) nadomirivali nedostajala sredstva za nahraniti gladnu hidru u Zagrebu, koja ne haje za činjenicu da je klub zadnja ikakva društvena sredstva dobio 1999.g. I neki dan smo dogovorili neke poteze u tom smislu.
Uspjeli smo, tih zadnjih 16 godina, održati klub živim, zadržati posebni znak 9A2A (hvala Marku 8A), od istih onih koji su ga htjeli prisvojiti.
QSL karte smo tiskali i plaćali ja i predsjednik, iz svoga džepa, u nekoliko navrata.
Osvojili smo, zajedno sa trećim, Zlatkom, 3NU, osvojiti desetak diploma i plaketa, u raznim natjecanjima i projektima.
Aktivno smo učestvovali u prijedlozima za izmjene i dopune svih normativnih akata HRS-a, te u radu HRS-a, sukladno Poslovnicima.
Sve to nije dostatno nekim, sad već bivšim članovima AKL-a, operatorima koji su se "prebacili" u drugi gradski klub, neki su sa sobom odnijeli i uređaje i opremu radio kluba Split, i upravo ti , na čelu s narečenim Žekijem, su najglasniji, jer , znam, i razumijem, istina boli.
Pusti primopredajnici, lineari, prijemnici, oprema su zaista uteg onih koji su to odnijeli kući, ja to razumijem.
Godinama molim predsjednika kluba da nadležnom DO podnesemo kaznenu prijavu protiv svih takvih. On, kao predobar čovjek u duši, se još dvoumi.
Bogu hvala, u nas u Hrvatskoj, još uvijek vlada vladavina prava. Ovakvi, kao narečeni Žeki, bi htjeli glumiti neke osobe , koje to nisu. Daleko im lijepa kuća.
U međuvremenu, ja ću još odgovarati na QSL-ke za veze gdje je narečeni Žeki radio za klub. Jer, meni je stalo za image kluba, za razliku od njega, i njemu sličnih.
Ima još, prikoviše, ali i ovoliko je za pametne dosta.......
64g. u Narodnoj tehnici Hrvatske, 61g. u Hrvatskom radioamaterskom savezu, AKL 81g. rada, 26g. bez financiranja