by 9a2jg » Sat Feb 14, 2015 9:52 am
Paz' vako, ja se NIKADA nisam, niti u šali, sprdao sa CB hobijem. Oni su tamo gdje jesu, predobro znaju svoje mjesto.
Upotrijebit ću (adekvatnu) usporedbu s jednom postavkom SKH , iz socijalizma : Drugovi, gdje mi zakazujemo, ubacuje se neprijatelj ! Naravno da mi kolege iz hobija nisu drugovi, niti su CB hobisti naš neprijatelj, ali je evidentno dokazano da je on zauzeo mjesto u HZTK koje (pripada) je pripadalo HRS-u.
Kud češ većeg nepoštovanja čelnika HZTK prema radioamaterima, koji su suosnivači Narodne tehnike Hrvatske, da izbaci radioamatere, nauštrb CB saveza !
Ne jednom sam napisao, čuvenu izjavu Ante Markotića, u pauzi skupštine 2007.g. , kad je rekao da ne bi bilo dobro da bude kao na ronilačkoj skupštini !
Oće reć, šaketanje, marisanje, kako kažu u njegovoj BiH !
Eto, on nas drži za ulične huligane, i tako se odnosi prema nama.
Insider mi je pričao, već nekoliko godina, svaku godinu, da Puki ne razgovara sa Markotićem, ne podnosi programe koji mogu proći, ne pravi valjane kandidature za priznanja članova HRS-a ! Onda šta radi ? Šta se samoizabra u skupštinu HZTK ? Zar mu je toliko častohlepje i želja za društvenim imageom ?
Istina je, da je upravo Puki sudionik svih pogrešnih. nečasnih i za RA štetnih akcija, odluka i događanja, zadnjih deset godina, od smjene Severinca, do današnjih dana. Ne amnestiram ja ni Krešu i Matu, i oni su dali svoj "doprinos". Na tragu "pravilne Perine politike".
Kako god okreneš, pravi, istinski, radioamateri u Hrvatskoj su nahebali sa ovim i ovakvim vodstvom, politikom bez perspektive, ideja, i pravih poteza.
Da li je bilo možebitnih protuzakonitih i kriminalnih radnji, to će se znati nakon (konačno?) jedne poštene neovisne revizije, i snimke jednog nepristranog tijela, a ne ovog i ovakvog Nadzornog odbora, koji je sve, samo to nije.
Ima još, samo mi je ovaj vikend pregust program, da se o svemu očitujem. Budem održao obećanje svojim uratkom o institutu tajnice HRS-a. Pacijence...
64g. u Narodnoj tehnici Hrvatske, 61g. u Hrvatskom radioamaterskom savezu, AKL 81g. rada, 26g. bez financiranja