Đoko,
Baš si ti neka komična figura!
To što navodiš datume polaganje mojih ispita, baš ti hvala, mada me to uopće ne zanima. A koga i bi?
Znam da te veseli odgovarati na tvom forumu jer ovako s Renijem imaš osjećaj da ste na nekom lokalnom repetitoru: razgovarate k'o dva tukca a ostali vas slušaju.
Jeba te, ovo je ka Gradić Peyton, u nastavcima, samo se još nismo dogovorili ko je Allison McKenzie..., ima zemana. Dakle , Reni, vidiš ista spika, ka svojedobno Pero, sad ti je valjda jasno da je Emir, do zadnjeg dana, baš kao i Gumeni, drža stranu Peri, i sidija na dvi stolice...
I još nešto: Potpuno krivo si obaviješten o načinu kako se dodjelju sredstva u Gradu Zagrebu. Za potankosti javi se Bandiću.
Je, je, ja sam "krivo" obaviješten, ako ćemo se zajebavat. I ptičeki na granama po Zrinjevcu znaju da Lovrić spusti na ZARS, koji onda "reže", kako je ko u milosti... A ti si, eto, svojim zadnjim potezima učinija sve da budeš...
Ipak, tvoj najveći problem je što ste zadnje novce od grada dobili prije 17 godina jer su ljudi shvatili da takvi neradnici ništa ni ne zaslužuju.
Za kraj, (smeđi) šećer, ovaj "neradnik" je iša u mirovinu sa više od DVA PUTA više efektivnog staža od tebe, i dan danas zamrznem mirovinu ljeti, i radim, punim državi vreću, odakle Ti dobivaš istu.
Orden rada, dvije udarničke značke na saveznim akcijama, i nekoliko plaketa za lokalno udarništvo, su za tebe misaona imenica.
Nemoj mi više slat mail-ove, jer ti na njih ne odgovaram, nemoj se ugledat na komandanta Plastičnu puškicu.
I, ne prosipaj jeftinu demagogiju oko QSL-ki, jer te je svak pročita, samo što san ja jedini to javno napisa i opisa.
Svrstao si se u ešalon onih autokratskih doživotnih predsjednika radioklubova koji od vlastite silenosti ne šalju QSL-ke neistomišljenicima, ali, što ti ja to govorim, pa ti upravo plješčeš jednom od takvih, i pišeš apoteoze, za šaku kuna...
Šlos.