Službeniji? Da prijavim Nadzornom odboru? Na koji e-mail ili poštnsku adresu? O apsurda.
Članak 19. st.2 Statuta navodi :
Popis članica vodi se elektronički i sadrži podatke :
...
Broj pojedinaca - članova članice koji plaćaju članski doprinos Savezu,
...
A u st.3 istog članka se navodi :
Popis iz prvog stavka ovog članka Savez objavljuje i na svojim internetskim stranicama
Dakle, netko (tajnica) krši Statut. I to svjesno jer sam je na to upozorio kad nakon godinu i po dana od usvajanja ovog Statuta još nije objavljen NIKAKAV popis a ona mi je odgovorila da je U IZRADI.
Za kršenje Statuta su propisane sankcije, zar ne?
Ajmo IO. Ne možete reći da vam informacija nije servirana tj. da niste znali. Postupite službeno. Da i to doživimo.
Ponovno pitam : Predsjednik je u svom kandidatsko-promidžbenom izlaganju naveo uvođenje službenog dijela foruma gdje će svi koji obnašaju bilo kakvu funkciju u HRSu morati aktivno sudjelovati i odgovarati na pitanja. Za aktivaciju tog dijela foruma je Marku potrebno 5 min.
ZAŠTO TO JOŠ NIJE NAPRAVLJENO?
Maknuti se? Da, i to je opcija. Naime, ne volim biti nešto "na papiru". Ako mogu odraditi taj posao trudit ću se koliko mogu da ga što bolje odradim ali ako je nešto pro-forma (a sve mi se više čini da je NO u HRSu samo pro-forma) onda ne želim bez veze gubiti svoje dragocjeno vrijeme.
Ali ako se svi koji misle svojom glavom tako maknu što će ostati? Znam da bi nekima to odgovaralo. Ništa čudno.
Users browsing this forum: No registered users and 9 guests