by 9a2jg » Wed Dec 28, 2016 12:42 pm
Ti znaš da sam im ja bezkompromisni kritičar, ali ne vjerujem da je baš sve tako.
I na ovoj skupštini sam se uvjerio da ih više od pola nije ni pročitalo radne materijale, a u cijeloj sali, osim mene i još jednog zastupnika NIKO nije imao isprintane materijale ! Zaludu se Rečić htio sa mnom svađati da su oni pročitali materijale, istih nije bilo na njihovim stolovima !
Jednostavno, trijezni glasuju po inerciji, polutrijezni za sve što se pita, samo da što prije završi, da se mogu transferirat, od boce u škartocu, do 0,5 u najbližem kafiću. Znam pouzdano da su Emir i još par njih proučili elektronske materijale, ali ni puno veća glava od moje ne bi mogla skontat, čime su im zapušili usta ? Sindrom Buković-Šporer još uvijek hara Zagrebom.
Rezultat elektronskog glasovanja, koje završava večeras u 23:59, možeš pogodit zatvorenih očiju. Opet će naguzit članstvo, bez kontrolnog mehanizma, a kada, i ako, dođe do Nadzornog odbora, proteći će vode Savom... Ko živ, ko mrtav. Ne nužno pijan.
64g. u Narodnoj tehnici Hrvatske, 61g. u Hrvatskom radioamaterskom savezu, AKL 81g. rada, 26g. bez financiranja