Predsjednik kakvog članstvo zaslužuje

Sve sto Vas veseli na temu PHRK

Re: Predsjednik kakvog članstvo zaslužuje

Postby 9a2jg » Fri Dec 23, 2016 11:37 am

Dobro si, Djani napisa... :D
Sve silnike i uzurpatore vlasti najviše brine drug Reuters. Njega treba ubit, izolirat, ili prognat u Sibir. Ako se drugačije ne naredi.

Dok dite ne zaplače, mater ne vadi sisu. Jutros sam im poslao mail, da nisam dobio nikakve materijale, malo poslije poslaše... Nije problem ni u materijalima, ni u (formalno) elektroničkom glasovanju.
Problem je što oni glume demokraciju, poštenje i zakonitost. U nijednom poslu ne možeš sam sebi biti nadzorni organ, iz miljun razloga, a na prvom mjestu je činjenica da nisi objektivan.

Kontrola tijeka glasovanja, objavljivanje rezultata, i "objašnjavanje" nama, neukima, šta se smatra ZA, a šta PROTIV, vrhunac je držanja ostatka 9A RA za stoku sitnog zuba, i maloumnike.
U tom ostatku RA u RH, imamo pravnika, magistara i doktora, kako pravnih, tako i upravnih znanosti, i imamo njihovo mišljenje o svemu ovome.

I za kraj, ali ne i zadnje, jedan od njihovih najvećih "bisera". Prostor ostavljen za primjedbe i prijedloge, kako za Plan rada u 2017.g. , tako i za Financijski plan , je ,najblaže rečeno smiješan.
Već smo viđali prije, od iste grupe autora, prostor za otprilike dvije rečenice, u svakom pravokutniku. To pokazuje i dokazuje koliko oni drže do mišljenja ostatka od 95% RA u 9A.

Radujte se narodi...
64g. u Narodnoj tehnici Hrvatske, 61g. u Hrvatskom radioamaterskom savezu, AKL 81g. rada, 26g. bez financiranja
9a2jg

Postby 9a3z » Fri Dec 23, 2016 9:32 pm

Prvo. U moje je vrijeme casopis izlazio.
Drugo. U moje vrijeme je casopis izlazio na hrvatskom jeziku.
Trece. Pa ne znam je li taj iz pazina uopce upoznat s dogovorima i pozivu od samog vrja da preuzmem visoko mjesto u Radio HRS-u.
9a3z

Postby 9a2jg » Sat Dec 24, 2016 7:24 am

Stavili su čestitku za Božić i Novu godinu. Biže im ko reka da stave, ili smo ih konačno nečemu naučili, ovih pustih godina. Vuk dlaku mijenja, ćud nikad.

Denis, vrijeme je praštanja, anđeo piva gloria, rodi se božji sin, nemoj mu uzimati za zlo, neka on broji antene vašeg kluba na zemlji, i secira tvoju uređivačku politiku, nije on kriv, i nije to od njega, on je samo messagero, drugi stoje izad, i šapju mu...

Stavićemo, isto kao i prije 50 godina, long-plejku sa pokojnin Vicon Vukovom, snimljenom u Dojčlandu, na njemačkom, tiha noć, sveta noć...
Oriće se kalama...
64g. u Narodnoj tehnici Hrvatske, 61g. u Hrvatskom radioamaterskom savezu, AKL 81g. rada, 26g. bez financiranja
9a2jg

Postby 9a3z » Sat Dec 24, 2016 8:47 am

Sjecam se ljetovanja s roditeljima. Godinama u Pirovcu. Vecera u istom restoranu svaku vecer. Godinama. I kad negdje dolazis, vec znas gazdu i gazda tebe. Polovina sedamdesetih. S gramofona u restoranu Vice Vukov. Moja mama sapne gazdi, Ante, sto te nije strah? A on njoj,Ana, pa znas da nigdje ne pise da je zabranjeno.
9a3z

Postby 9a2jg » Sun Dec 25, 2016 7:35 am

Denis, eno te Emir "brani" od Hrleta. Ne treba te branit, jer je naša Uzdanica proizvod jednog poratnog stanja, gdje se samo išlo niz dlaku, generacijama koje dolaze, da im bude što lakše, da koriste pretežito društvena sredstva, za osobni probitak, ne nužno u novcima, ali nisu zazirali ni od njih.

On napisa kovanicu Vincek-style, i ja mislim da je to dobro. Stil koji je prepoznat, i koji, kako točno Emir napisa, ima svoje poklonike.

Uzdanica-style ne postoji iz jednog jedinog, notornog, razloga ; on se slaže sa svim što vrhovnik i klika oko njega naredi, ide po svoje mišljenje u Zagreb, a sve što bi eventualno i napisao bi odisalo nezamjeranjem, konformizmom i podilaženjem.
I prije smo imali, mog vršnjaka, člana IO-a iz Istre koji se nikada nije javljao za riječ, a kamoli da bi se nečijoj ideji i zamisli usprotivio, i tako, prođe mandat.

Excel moj, samo nemoj umisliti da su te odabrali u IO zbog možđana, učinili su to da formalno "pokriju" Istru, oni znaju da ti plivaš samo nizvodno.

Svim na zemlji, mir, veselje...
9a2jg

Postby 9a3z » Sun Dec 25, 2016 9:32 am

Mogu samo ponoviti.
U moje.je.doba casopis izlazio.
U moke.je.doba casopis izlazio na standardnom hrvatskom jeziku.
Tada je.Novorodeni, kojeg danas slavimo, jos bio.dijete Isus.
U ovo Excel doba mrznja viri iz frustriranih pojedinaca, a javnost ocekuje cestitku u vidu objelodanjenja tajnih pregovora s OiV. To je transparentnost rada koju su dobili... Dobili su sto zasluzuju.
9a3z

Postby 9a2jg » Sun Dec 25, 2016 11:21 am

Kritika i samokritika nisu natruhe socijalizma u kojemu smo živjeli. Meni su objavili jedan jedini uradak, nakon tog je počela haranga, koja je završila mojim isključenjem s HRS foruma.
Još od Perina doba, taj rukovodni i mentalni sklop ne trpi konstruktivnu kritiku, pače, okruži se istomišljenicima i podobnicima, i uživa u toj situaciji, ka prasac u malo vode. Mate i Krešo nisu bili ništa bolji.
Kako je Puki bio instaliran od istih osoba koje su inaugurirali sadašnjeg predsjednika, imamo "kontinuitet" , od 2003.g. do 2017.g. !

Ne odgovara njima izlaženje časopisa, ni u pdf formatu, ni ikako, jer drug Reuters nikad ne spava, na njihovu veliku žalost. Drug Ivo bi moga nastavit pisat, kako je i započeo, i gle vraga, Čiča Tomina koliba bi se mogla početi urušavati...

Zato oni vade asa iz rukava, provjereno efikasno (u njihovu "korist"), elektronsko glasovanje, ubilo se od demokracije, i kontrole, kad im je prošlo ove godine dva puta, što ne bi još jedan put, treći put i Bog pomaže ?
Ivo je, možda, pročita moj komentar ovdje, o veličini pravokutnika, na dostavljenom formularu za glasovanje, obična sprdačina s demokratičnosti postupka, i napisa im je javno, ali to se njih ne vata.

Do sada im je drug Excel bio glasnogovornik, nije se baš iskazao. Za sada Slavonija šuti, Zlatko također, nije valjda da su mu zapušili usta onom crkavicom od potpore za lokalni hamfest ? Znakovito je, kako oni to upakiraju, po načelu, nas i Kineza, 4,5 miljarde, sve đuture, sa ZRF-om, i festivalom Tehničke kulture, obje već financira grad Zagreb !

I na Božić se moram, nevoljko, složiti sa Renijem, da ne obećavaju...
9a2jg

Postby 9a6r » Sun Dec 25, 2016 11:25 am

A sritan Božić svima.
A ni od ovih nema ništa...nažalost.

73,9A6R
9a6r

Postby 9a2jg » Mon Dec 26, 2016 12:58 pm

Radio Mileva veli da su na božićni domjenak u HZTK bili pozvani samo Puki i Vrba, a da je hrane i pića bilo neprimjereno puno, neproporcionalno broju uzvanika. Kaj su u kompi s kuhinjom Sv. Ante , na Svetom duhu ?

Nemojte me pitat zakaj nije bilo domjenka u HRS-u za radioamatere ! Tamo su ukrali Božić ! Sad su zimske ferije, do Tri kralja.
9a2jg

Postby 9a3z » Mon Dec 26, 2016 1:09 pm

A vidiš, Hrvatska zajednica tehničke kulture prvi out u povijesti nije imala svoj domjenak s bakalarom. Štednja.
9a3z

PreviousNext

Return to PHRK