by 9a2jg » Sun Nov 13, 2016 8:44 am
Pažljivo sam slušao AV izlaganje Kandidata, u naravi, prepričavanje već dostavljenih (elektronskom poštom) materijala. Upalo mi je, u oči i uši, i zazvonilo na uzbunu, da je i ovaj naglasio da će obilaziti klubove ! Politika kontinuiteta, Pero je sam sebe pozivao i pisao putne naloge, Pukiju ih je pisala Ljilja, a ovomu će ih pisat klupska kolegica, iz kluba od 6 članova !
Ne znam, da li je dotični klub ojačao kad su ih njih dvoje napustili ?
Rukovao sam se sa Uzdanicom, i on je shvatio da se u životu nisam nikad borio za sebe. Insistirao sam na rukovanju sa Savom Golićem, jer me je zadnji put špotao, u polsatnom razgovoru telefonom, da mu se nisam htio ni javiti.
Namjerno se nisam htio rukovati s komandantom Plastična puškica, jesam kršćanin, ali ne toliki da zaboravim preko 400 uvredljivih mailova.
Jedini koji je izbjegavao moju putanju je bio Nikola, predobro on zna da ću ja i nadalje javno razotkrivati sve nečasne, i za radioamaterstvo u Hrvata, pogubne namjere i radnje.
Da Puki ni kurca ne razumi u HRS-u i okolo njega, svjedoči i činjenica da, kada sam po drugi, od ukupno tri, puta, pitao za mogućnost rada sa postaje 9A0HRS, skočio sa stolice, govoreći, citiram " ništa lakše, daćemo ti da radiš, samo kaži kada"....
Ne jednom sam, i ne samo na ovom forumu, pisao, da sam uvijek svojim tečajcima govorio, i učio ih : Prvo štalica, pa kravica...
Štalica u D-12 je (pre)velika, samo su Rumenku ukrali !
I Vrba je "pao" na reversima, jer je, u jednom trenutku rekao "je, pa ja sam ljudima vjerovao kad su rekli da je nešto tamo i tamo..."
Dozvoljavam mogućnost da su i njega navukli...
Ah, da, nije mi se htio ni javiti Braco iz Dubrovnika, poznamo se preko 50 godina... Znam ja šta njega boli, moje pisanje, oko posebne pozivne oznake Rona Browna, dolara, a ne-obilježavanja 800 godina dominikanaca, koji su prvo na Balkanu došli u Dubrovnik, i od tada žive, rade, uče i pomažu hrvatski narod. Dominikanska crkva i samostan u Gradu je, s objektima u Gružu i u Domovinskom ratu bila sigurno utočište Dubrovčana, ali, o tom potom, i o tome ću pisati narednih mjeseci...
Kao što jučer napisah, prenerazilo me je, ni slovca o IOCA projektu, kako u izviješćima, tako i u planovima rada. Drago mi je da je tako, jer su sve maske pale, verbalno izjašnjavanje ZA, golema figa u džepu, rezultat = nula investiranja u promidžbu i možebitne akcije.
Imate tajnicu i predsjednika kojeg ste izabrali !
Ne čudi me, kad ne spomenuše IOCA program, da se ne osvrnuše ni na 9AFF program, iako nisu nositelji. Emir im, kao ni ja, nije mio, pa onda velike uspjehe programa i kluba, gledaju kroz njega, i ne mogu iz svog uskogrudnog stajališta vidjeti prave dosege uspjeha programa, u cijelom svijetu. Za utjehu , Emiru i drugovima, ostaje dobro znana prispodoba da nitko nije prorok u svome selu...
Ima još, no nedjelja je, treba poć na misu, obać nahiju, vidjeti dobre ljude, prijatelje, radioamatere.
Citirat ću druga Tonća : Treba se vratiti osnovnim zasadama...
Tonći dragi, ima jedna, duga cesta....
Treba nama preko rijeke...
64g. u Narodnoj tehnici Hrvatske, 61g. u Hrvatskom radioamaterskom savezu, AKL 81g. rada, 26g. bez financiranja