Je Koki,ojađeni smo svi kojima je ova sveta zemlja i jedina domovina na srcu.Onima kojima nije i koji je ne mogu u "štampu"zamolio bih ih da je napuste te pronađu neku drugu koja će im pasati.
A nas da ostave na miru da je izgradimo koliko budemo mogli i znali.Pa kakva bila da bila.
Ja se nisam niti borio za ovakovu.Po papirima nisam ni sudionik DR-a!
Nisam šovinist ali jesam nacionalist.Kome nešto nije jasno neka se posveti tim pojmovima.Ima u knjigama,na sveznajućem internetu nek se izvoli educirati.Nije sramota i pod stare dane učiti.Dapače.
Sinoć su lijepo rekli u emisiji"Otvoreno"da niko nije spomenuo KOS,vrhušku JNA i ostale nalogodavce tih zločina.Jedan je krepa nikidan u stranoj otađbini.
I drugi će za njim,polako....nadam se da će ih vrazi rastizat na onome svitu.
Nije genocid kad majka iz Škabrnje izgubi 3 sina,supruga i još desetak od rodbine.Kažu to je "samo" zločin!Ne rekoše VIŠE ZLOČINA jer se radi o 15-20 ljudi
E sad vidite u kojem mi to svijetu živimo i koliko vrijede naši životi?!
Onu stoku iz Haga bi do kraja života vuka na svoj trošak po cilome svitu(da imam novaca)po svim stratištima.Od Hrvatske,Bosne,Palestine,Ukrajine do Afrike i Dalekog Istoka i Kine. Do smrti ako triba.One koji bi progledali i pokajali se,pustija bi doma.
Nisu to ni ljudi ni suci,to su satrapi,antikristi kojima je Sotona zavladala.Gorit ćete u Paklu,nećete uteć Božjoj pravdi.
73,9A6R