by 9a2jg » Thu Nov 10, 2016 8:41 pm
Nije meni cilj tjerati inata sa nikim, pa ni sa tobom. Ja šaljem svoje QSL karte za vani na 9A QSL biro, 3 do 4 puta na godinu, ali za 9A i još nekoliko puta godišnje, u debljoj kuverti. Tako svak dobije moje...
Za tri veze s tobom je ispisana, i stavljena u kuvertu, i nosim je sa sobom na skupštinu, zajedno sa dvadesetak drugih iz 9A.
Kad sam vidio što piše Kandidat za predsjednika o QSL saobraćaju, uhvati me muka, To nije vidjelo radioamatera, ni radiooperatora. Ali, kakav predsjednik, takav po njemu izabrani podpredsjednik.
Ako zastupnici u skupštini učinu takvo milenijsko sranje, pa ga izaberu za predsjednika, to će biti početak kraja radioamaterizma u Hrvata.
Trebamo otvoriti četvore oči da kontroliramo glasovanje, prebrojavanje i rezultate, jer su oni na sve vrste prijevara spremni. To su zorno pokazali kod zadnja dva elektronska glasovanja, tipa kadija ti sudi, kadiji se žali.
Sve je u rukama zastupnika, poslije jebanja, nema kajanja.
64g. u Narodnoj tehnici Hrvatske, 61g. u Hrvatskom radioamaterskom savezu, AKL 81g. rada, 26g. bez financiranja