Kuku lele

Sve sto Vas veseli na temu PHRK

Re: Kuku lele

Postby 9a2jg » Sun Nov 06, 2016 7:30 am

Nema nan druga Tonća, iako smo sa nestrpljenjem očekivali nastavak njegovog domaćeg uratka. Šta ga je toliko ustravilo, da je ferma, mogu samo pretpostaviti.
Nije po njega doša dugački crni auto, ka po Pernara. Eventualno kratki, SMB...?

A nema mu ni inspicijenta, druga Goge. Pokuša mu je bit katalizator i narator, u istoj osobi, pa zijanija, ka i Velež, pod Bijelim brijegom.

Pendrek - bači-ja posebno hebe šta nema kome punit glavu ( hrvatski, latinica : instruirati) šta će govorit na skupštinu, jer mu je novi matični klub friško platija članarinu, pa nema prava glasa. Ne more i ovce, i novce, nije nikad ni moglo.

Teška, đenovska, ciklona, ljudi nervoži, ne trpe ni sebe, ni ikoga oko sebe. Divan uvod u tjedan sa D-day-om.
Apaurine, ili na aparate.
64g. u Narodnoj tehnici Hrvatske, 61g. u Hrvatskom radioamaterskom savezu, AKL 81g. rada, 26g. bez financiranja
9a2jg

Postby 9a4db » Sun Nov 06, 2016 10:26 am

Da mi je znat tko je bio predložak za ovaj lik ;)
http://besa.hr/index.php?option=com_con ... Itemid=196
ali misto je indikativno :mrgreen:
Image
9a4db
Site Admin

Postby 9a3z » Sun Nov 06, 2016 11:40 am

A mozda je tonci u situaciji da bez ijednog boda vise nema mogucnost logiranja?

Prokzsana metoda.
9a3z

Postby 9a2jg » Sun Nov 06, 2016 12:37 pm

Denis, naj biti Hlebinac.
Svi znaju, predobro, za ovaj forum, i mogućnost da slobodno govore. Nekoga hebe velika penzija, pa misli, ak otvorim usta, zavrnuće mi slavinu. Nekoga hebe biografija, duma, ako buden puno pizdija, počet će kopat i o meni, bolje ne čačkat mečku u pičku. Ima i falših invalida, nezasluženih boračko-invalidskih penzija ; takvi muču da se ne otkrije, osobno ih poznam nekoliko, još od đačkih dana...

Dakle, svak ima svoj razlog zašto opstruira istinu i pravdu, iako se u svakodnevnom životu u nju kunu...

Uvik se u takvim situacijama sitin Miše Kovača, i njegove nezaboravne pjesme " čuvaj se onog, ko naglas se kune, a iza leđa, sve riječi briše, samo nas nebo rastavit može..."
64g. u Narodnoj tehnici Hrvatske, 61g. u Hrvatskom radioamaterskom savezu, AKL 81g. rada, 26g. bez financiranja
9a2jg

Postby 9a3z » Sun Nov 06, 2016 5:23 pm

A znas ti da je zagrepcanin majica bio.sudac u sisku?
9a3z

Postby 9a2jg » Sun Nov 06, 2016 5:59 pm

Ne znan, znan samo da je svojedobno dobio upravni spor sa HRS-om kad se tužio da ne mora biti član nekog radio kluba za biti član HRS-a.
9a2jg

Postby 9a3z » Sun Nov 06, 2016 10:54 pm

Zadatak izvrsen. Skrenuta tema s izbora.
9a3z

Postby 9a2jg » Mon Nov 07, 2016 7:32 am

Denis, ova garnitura je imala 9 godina za instaliranje svojih pulena za destrukciju i kreiranje javnog mišljenja kod radioamatera u Hrvatskoj. U to spada "rad" na forumu, odstranjivanje nepoćudnih elemenata, pacifikacija i sterilizacija. Djelatnici na tom pokvarenom poslu su javni i tajni. Javne svak uoči odmah, dok oni tajni delaju perfidno, preko naivaca , razne fele.

Javija se Milan, znači , živ je. I odma počeja širit dezinformacije. Veli da je Mate Botica novi direktor OiV-a. Wrong, on je samo član uprave.

Da li je upravo on osmislio novu marčapiju, zvanu naknada za podstanarstvo i održavanje, ne znam, no postoji mogućnost da je i on sudjelovao u tome, zajedno sa Nikolom i Ivicom. UKV manager i još njih par su samo tehnički slugani.

Ima još, samo , za sada, imam preča posla.

P.S. Interesantno, još se ne javlja Pendrek-bači, ne komentira aktivnosti svog suputnika u Beč, i suborca po VES-u.
9a2jg

Postby 9a2jg » Mon Nov 07, 2016 10:37 pm

http://www.hamradio.hr/index.php?option ... Itemid=562

Na "službenoj" HRS web naslovnici, Ljilja je još uvijek HRS-ova administrativna djelatnica !!!!!!!!!!

A, možda i jest ? Može bit da je još koji Ugovor o radu na neodređeno vrijeme u điru ?

Ili, možda, samo kola njezina bilježnica ? Ka duh Hamletovog oca...

Zemljo, profundaj se...
9a2jg

Postby 9a2jg » Tue Nov 08, 2016 10:16 am

Ja mislija Tonći u pržunu, kad tamo on piše. Naravno, nastavno na Martinove bedastoće o pleteru i logou. Od revolucionara postao ovčica. Znači, bilo je šamponiranje možđana, ali iznutra.
Svaki čovik ima svoj botun za reset. Vladajući znaju, za neke, di in se nalazi, i ko ga triba pritisnut.
9a2jg

PreviousNext

Return to PHRK