Nastaviti ćemo s održavanjem postojećih repetitora D-STAR mreže i proširenjem mreže tih repetitora u suradnji s radio klubovima zainteresiranim za D-STRA mrežu.
napisa Kandidat, i ostade živ. Marćapija.
Nastaviti ćemo s održavanjem postojećih repetitora D-STAR mreže i proširenjem mreže tih repetitora u suradnji s radio klubovima zainteresiranim za D-STRA mrežu.
Novim Statutom predviđena je i mogućnost održavanja elektroničkih sjednica Skupštine. No, stručna služba i Izvršni odbor propustili su tu činjenicu ugraditi u novi Poslovnik rada Skupštine pa je u potpunosti nedefinirano. Stručna služba koristi priliku pa sama izmišlja "pravila igre" i proglašava svako zaprimanje dokumentacije glasom ZA. I sve to uz, da se podsjetimo, nepostojeću zakonom propisanu člansku evidenciju. I onda se na takav način blagoslovi nenamjensko (dakle protustatutarno a vjerujem i protuzakonito) trošenje "viška" sredstava tj. prelijevanje u nečiji osobni džep. Naravno, malo kasnije, kada treba isplatiti naknadu za izradu priručnika za slijepe radioamatere onda se ista stopira dok se ne vidi kakvo će biti stanje na računu. Kakav moral,
Ma, jesi dosadan. Daj odustani. Stvarno si ga pretjerao. Učlani se u neki drugi savez i HRS ostavi na miru. Puno sam stvari dizajnirao, da li sam zbog toga dizajner, neznam. Nije ni bitno. Potpuno si u krivu a nitko drugi ti nema hrabrosti to reći. Ja ti kažem.
Users browsing this forum: No registered users and 9 guests