by 9a2jg » Tue Oct 25, 2016 10:49 am
Možemo mi ući u 21. vijek, po kalendaru, ali Balkanac se uvijek drži "štapa i kanapa" ! Evo ti najbolji primjer. Na predzadnjoj skupštini, pred zasjedanje, ja (po ne znam koji put) prigovorih Ljilji, što, kad mi šalju potvrdu o pozivnoj oznaci ne šalju i za moj SWL znak, koji je, ulaskom u neovisnu RH, samo preveden. Ona će ti meni, ne beri brigu, imam te ja u svojoj bilježnici, a , ako ti je toliko stalo, donijet ću ti potvrdu i za to.
Pođe gore na drugi kat, ispiše, i donese.
Sve zajebancije , raznoraznih pametnjakovića, kako je hard disk HRS-a u Ljiljinoj bilježnici, su pale u vodu, to je surova, balkanska, stvarnost.
Meni osobno, je prirastao srcu moj SWL znak, jer sam i s njime postigao značajne rezultate, i ponosim se njime.
Kao što je Reni, prije neki dan napisao, da je on Hrvatskoj donio prva dva svjetska mjesta u natjecanjima, tako sam i ja, prvi, 1970.g. donio Hrvatskoj i Jugoslaviji jedno prvo mjesto u SWL kategoriji .
Ovo pišem, ne da se hvalim, nego da se ne zaboravi, jer dok je osoba živa, ona ima pravo koristiti sve svoje dobijene pozivne znakove.
Što HRS-ovi službenici rade to je van pameti, ali, to je za neki drugi topic.
64g. u Narodnoj tehnici Hrvatske, 61g. u Hrvatskom radioamaterskom savezu, AKL 81g. rada, 26g. bez financiranja