Predsjednik kakvog članstvo zaslužuje

Sve sto Vas veseli na temu PHRK

Re: Predsjednik kakvog članstvo zaslužuje

Postby 9a2jg » Wed Oct 19, 2016 8:55 am

S Kandidatom sam jedan jedini put razgovarao, prije 7 godina, u Kraljevici, kad sam ga upitao kako su organizirali skup na Cvijetnicu. On meni, mrtav hladan, odgovori : A šta je to ?

Ovaj sam razgovor, na ovom forumu, u zadnjih 7 godina, citirao nekoliko puta, i ne sluteći da će on jednog dana postati Kandidat.

U zemlji koja ima 92 % deklariranih vjernika, nije svejedno ko obnaša društveno znatnu funkciju. Taman smo ove balkanske mufljuze u D-12 istrenirali da treba pastvi čestitat Uskrs i Božić, oni bi nama instalirali trojanskog konja 2, u liku i djelu Kandidata !

Još samo da ih "uvjerimo" da je i i okupatorska JNA imala KV natjecanje za Dan roda veze.
64g. u Narodnoj tehnici Hrvatske, 61g. u Hrvatskom radioamaterskom savezu, AKL 81g. rada, 26g. bez financiranja
9a2jg

Postby 9a2jg » Thu Oct 20, 2016 7:15 am

Predizborna aktivnost je dosegla "radnu temperaturu". Pitate se kako znam ? Jednostavno, drug Gumeni sipa svoje umotvorine u gluho doba noći, od ponoći do 4, znači, počeo je cijeli proces dobivati ozbiljne okvire.

Čitam tamo budaleštine što ih piše 6WW. Čudi me da takve bedastoće piše osoba od 63 godine starosti. Znači, prošo život pokraj njega, i iz njega nije ništa naučio. Dobro mu replicira Ivo. Bar neko.

HRS , još uvijek, ne odgovara na tražnje zastupnika o broju i strukturi članarina, podatak koji bi HRS administracija mogla izbaciti u 5 minuta, da hoće, samo da im naredbodavac naredi. On to, već 9 godina odbija. Zato jer poštuje demokraciju, zato jer mulja s članarinama i mandatima, ili zato što , jednostavno, postupa nezakonito.

Svjesno ću citirati Ivu : Zlo vlada kada dobri ljudi ne čine ništa.
64g. u Narodnoj tehnici Hrvatske, 61g. u Hrvatskom radioamaterskom savezu, AKL 81g. rada, 26g. bez financiranja
9a2jg

Postby 9a2jg » Sat Oct 22, 2016 8:57 am

Ima jedan dobar vic, ide ovako: Šta je to demagogija ? Demagogija je kada starkelja uvjerava mladu žensku, da je najbolji mehk ko duša, jer da se od tvrdoga dobije rak na maternici !

Tako i početnici (kvazi) demokracije u D-12, pokušavaju uvjeriti neuki rvaski puk, pretežito radioamatere, da je ispunjena zakonska forma, i da imamo jednog službenog kandidata za predsjednika HRS-a.

Podsjeća me na vic, iz 1971.g. , dnevnik na albanskoj TV je počimao sa : Dobra večer, druže predsjedniče !

Nakon par godina, došlo i tamo do "demokracije", počeli se prodavati TV aparati, uveden i Drugi program. Kad bi novopečeni vlasnik aparata upalio isti, i stavio na Prvi program, tamo je bilo veličanje lika i djela Envera Xoxhe. Kad bi prebacio na Drugi, tamo mu se smiješio njihov UDBA-š, i priprijetio prstom : No, no, zar nećemo na Prvi ?

Mi, pretežito djeca socijalizma, smo iskusili na svojim plećima, sustave sa jednim kandidatom, koji je bio (na početku protekle pjatoljetke) zacrtan i unaprijed odabran.
Obašli smo i jače totalitarne režime u Europi, pod čizmama Honeckera, Ceausescua, Jaruzelskog i sličnih. Jedan im je zajednički nazivnik, narod ih je trpio, jer je morao.

Gledam skupštine, zadnjih desetak godina, diskutanti (pokojni i živi) svi stanu na prste jedne ruke. Članstvo drago, vi ste im pomogli da ubiju demokraciju, njihov je samo naum, i želja za vlašću.

Ne mogu vjerovati da, 45 godina poslije, opet gledam jednog kandidata, kojega pokušavaju instalirati samozvani "elitisti" iz sjene, oni isti koji kuhaju bosanski lonac u hrvatskoj metropoli, zadnjih 13 godina. Ne mogu vjerovati da ovom izblesiranom narodu nije dosta.

Ako ste toliko zatucani, nek vam bude, obistinit će se da imate vlast kakvu ste zaslužili.

Mi, koji slobodno mislimo, radit ćemo i dalje, kao i do sada, i misliti kako je bila zelena moja dolina.....
9a2jg

Postby 9a2jg » Sun Oct 23, 2016 11:27 am

Jutros se na misama čita ona čuvena prispodoba kada su molili farizej i carinik u Hramu. Farizej se , moleći, hvalio Bogu šta sve čini, poštuje Zakon, običaje i red. Carinik, pak, znajući da je čovjek grešan, nije niti uspravio pogled oltaru, nego je molio Boga, govoreći : Čovjek sam grešan, oprosti mi Bože !
Pouka je da onaj koji se uzvisi, biće ponižen, a onaj koji se ponizi, biće uzvišen.

Pouka je vječna, bezvremenska, i može se smjestiti bilo gdje. Ne bi bilo zgoreg da je se prisjete zastupnici, kada budu dizali ruke, za čitav niz stvari, od usvajanja izvještaja, planova rada, financijskog plana za 2017.g. , do glasovanja za Kandidata.

Ne plaća Bog svake subote.
9a2jg

Postby 9a3z » Sun Oct 23, 2016 12:29 pm

Šuška se da će 150.000 kuna od naše članarine ići ua OiV. Kad već nitko ne želi službeno reći koliko je težak ugovor koji će HRS napisati, a novi predsjednik potpisati s tvrtkom OiV. Je li stvarno isitna da 150.000 kuna ide iz naše članarine za to???
I nema tu oćeš-nećeš. nmovi predsjednik će to potpisati. Na vidiku je i slučaj Severinac 3.
9a3z

Postby 9a2jg » Sun Oct 23, 2016 12:58 pm

Šuška se šuška, da ja volim Duška...

Prvi sam o tome pisao, i ukazao na nekoliko kukavičjih jaja koje nam je drug Džugašvili (u ime poslodavaca) pokušao uvaliti, a sve pod krinkom falšog naslova topica, izbori !
Znam na što je on išao, na foru da zastupnici ionako ne čitaju materijale, kao i uvik do sada...

A zašto OiV, zašto D-star, zašto održavanje njima, zašto plaćanje podstanarstva, i kome to sve služi, osim da pojedinci napune džepove od naše članarine ?

I pokojni bosanski šerif iz USA se , u dubokoj diskusiji sa mnom , i drugima, na koncu bio složio da je i za južne države USA D-star preskup !
Amerima preskup, nama nije !

Ali, paj' sad , odluku PREDLAŽE UKV manager, protiv kojeg su svi UKV-ejaši, znači on NE predstavlja tu interesnu skupinu u HRS-u, nego služi interesima pojedinaca, na čelu s Nikolom, koji stalno vuku konce iz drugog plana, u svačijem interesu, samo ne HRS-a i radioamatera u RH.

Na koncu konca, ko kaže da jedan suludi prijedlog ne mogu i ne smiju komentirati, i oboriti, i predstavnici drugih interesnih skupina u HRS-u, od KV-a , nadalje, dapače !
Kibic kraj šahovske table uvijek bolje vidi od igrača !
9a2jg

Postby 9a2jg » Tue Oct 25, 2016 11:18 am

I nakon javne kritike, na ovom forumu, priznanje Nikola Tesla NEMA mjesta na HRS web naslovnici, pod linkom Nagrade i priznanja. Dokaz više koliko oni drže do toga, čim im je drug Goran izbio novčanu komponentu !

A, što pisaše Vincek, neki su naši amateri dobili priznanje u HZTK, povodom 70-godišnjice. Oni ni slova. Jel' to zato što laureati nisu njihovi podobnici i njihov "kadar". Nema do "zelenog kadra" !
9a2jg

Postby 9a3z » Tue Oct 25, 2016 8:59 pm

Ne pases im ti
Ne pasem im ja
Ne pase im mahmutovic
Ne pase im marijan recic
Zato neces nis lrovitat tam o tome
9a3z

Postby 9a2jg » Wed Oct 26, 2016 7:34 am

Denis, neki dan sam imao e-prepisku s jednim ruskim managerom za diplome. U žaru diskusije, reče mi da čita i HRS i ovaj forum ! Naravno da on ne razumije sve naše pizdarije, ali , kao mudar čovjek valorizira i poštuje tuđe pravo na drugo i različito mišljenje.

Znam da ja ne pašem trenutnoj vrhuški, uza očitu činjenicu da se ne natječem za ikakvu dužnost ili poziciju. Ne smeta njima Koki, njima smeta istinita živa riječ. Ubili bi oni Reuters-a, da ne bi morali odgovarat ! Pa zar im njihov junoša meni ne posla mail , citiram, " da bi najbolje bilo da me nema". To je rezultat njihovog "odgoja" te mladeži u kvazi elističko ibermenčovskom duhu, za naše novce.

Jučer sam radio Bracu 9A7R za postajom 9A1TESLA, na 7 SSB. On se, očito, iznenadi što sam ga pozvao, i to nije krio. Na to mu odvratih da, što se čudi, to mi nije prva veza s tom postajom, nego 4-a ili 5-a, i poslao sam QSL-ke, a od njih nisam dobio. On se poče opravdavat, da još nisu ni išle u tiskanje, jer da ne znaju koliko će ih trebati... Ko da bi par stotina karata oštetilo nečiji budžet, 15-ak lipa komad, ali, nisam nikada virio u tuđi novčanik, pa neću ni sada.

Od sve te bratije, jedino je Mark korektan, stara škola, nikada nije omanuo. No, pisao sam o tome stotinu puta, označio tzv. elitiste, koji, očito, krivo odgojiše više poslijeratnih mladih generacija operatora. To ih ne smeta da se samohvale, gdje god stignu. A moraju se sami hvalit, kad ih drugi ne hvale.
9a2jg

Postby 9a2jg » Thu Oct 27, 2016 4:20 pm

Jest da sam izvan teme ali mozda on bude odlican predsjednik?
Treba mu dati da proba pa ako nebude dobro onda pa-pa..hi

Zar je iko u ovoj državi posumnjao, i na trenutak, da jedinom Kandidatu, neće pružiti potporu vječni član IO-a HRS-a ?

Zar nije prozirno da se on nije sam kandidirao, njega je isturila grupa, koja je dokurčila Bogu i čoviku, pa je on kamuflirani predsjednik, izdanak loze Mičurina, ustvari , klonirani dosadašnji vršitelji dužnosti.

Jer, kako i zadnja dva puta Puki nije imao protukandidata, ti ljubitelji diktatura se ponašaju da je normalno da je jedan kandidat, i to baš onaj koji je njima po ćeifu.

Time smo se stavili u istu ravan sa Sjevernom Korejom, ili Albanijom u doba Envera Xoxhe. To njima ne smeta, dapače, smatraju normalnim. Zato, između ostalih faktora, i nema QSL biroa u S. Koreji i Albaniji.

Tri izborne skupštine isti kandidat, to je u neovisnoj Hrvatskoj imao samo Hrvatski nogometni savez i HZTK.

Znam šta ćete reći, da nisam htio o tome prije dodjele priznanja, HI ! Wrong, za njega nisam ni znao, a o svim HZTK nepodopštinama sam promptno izvještavao, jedino nisam komentirao nabavu kombija i osobnog auta. Ima zemana. Kako je Đuka počeo, amortizirati će se dok on sve prođe pješke.
9a2jg

PreviousNext

Return to PHRK