by 9a2jg » Tue Oct 18, 2016 6:25 am
Kaže vic da Bosancu lakše uđe metar u guzicu, nego cenat u glavu. Sudeći po poimanju i ponašanju u Savezu, ispada da je sastavljen od samih - Bosanaca !
Jer, sada, naglo, svi progledali, i tvrde da je elektronsko glasovanje bilo nelegalno ! A kada sam ja to jedini u RH tvrdio, onda san ja bija star, bolestan, PTSP, propuva... Sada, kad su uvidjeli stvarne mračne namjere postojeće vrhuške, da i 4 iduće godine imamo nesposobnu osobu na čelu, sad su se naglo osvijestili, i počeli praviti spiskove nelegalnih poteza ove nesposobne garniture.
Niko nije komentirao Pilatov post od petka, gdje on izrijekom kaže, citiram, "Prema informaciji koju sam dobio u četvrtak, u HRS nisu dostavljene druge prijave, ali postoji mogućnost da je netko od kandidata poslao prijavu poštom, tako da će se u ponedjeljak znati tko su sve kandidati za predsjednika."
To je jedan od dokaza da ne postoji tajnost rada tijela, nego je sve otvoreno, ali odabranima tj. onima koji su sastavni dio igrokaza, da ne kažem tragikomedije.
Podsjeća me na druga Gorana, koji je, u doba kada sam se ja kandidirao za IO, "pronalazio" podatke o mom radu i djelovanju u SRH, u arhivi HRS-a !
Pilat i Grubišić jesu dva lica, iste kovanice. Radioamaterski Janus. I jednom i drugom moral i etika su nepoznati pojmovi. Jedan bi se, bez kvalifikacija i rezultata rada, uspinjao ka mjestu predsjednika, drugome to , godinama i desetljećima, to ostade samo pusta želja.
Ali, baš kao i dvojica braće, koji su išli u Emaus, i ova dvojica čvrsto koračaju, ali u ropotarnicu povijesti.
64g. u Narodnoj tehnici Hrvatske, 61g. u Hrvatskom radioamaterskom savezu, AKL 81g. rada, 26g. bez financiranja