Kako da pomognemo sebi

Sve sto Vas veseli na temu PHRK

Re: Kako da pomognemo sebi

Postby 9a3z » Wed Oct 05, 2016 6:33 pm

Koki, jesi ti naivac. Pa tko je za njih Emir.
Sjeti se, znalo se da će Sorićeva kći biti administrativna referentica, a nisu ni njezin znak znali kako ide. :mrgreen:
9a3z

Postby 9a2jg » Wed Oct 05, 2016 7:01 pm

Je, priznajem, naivan sam, do Hlebina. Ja sam, od prvog dana znao ko će biti izabran, a to sam javno i napisao. I sad, zamisli ti farse, neki su znali od PRIJE prvog dana, to nije nepotizam, to je čista naučna fantastika. S njima se more stavit jedino Merima, sa Baš-čaršije, i ona zna šta je bilo, šta jest, i šta će biti. I bez da baca grah trešnjevac, Lidl, 9,99 kuna/kg. Kugle ne spominjem, zadnju je našao u china shopu u Marofu drug Goran, sve je kupio, i opet mu nije došlo ukazanje...

Ali, tek su počeli prvi taktovi uvertire, do trećeg čina, ko živ, ko mrtav.
Bit će : Ridi, pagliacci...

P.S. Oma mi je srce jače zaigralo kad san na spisku zastupnika naša pametnog Martina. Valjda je ostavija koju umotvorinu za skupštinu. Do sada je bija pravi Rvat - muča je.
64g. u Narodnoj tehnici Hrvatske, 61g. u Hrvatskom radioamaterskom savezu, AKL 81g. rada, 26g. bez financiranja
9a2jg

Postby 9a7zz » Fri Oct 07, 2016 11:45 pm

Do sada je bija pravi Rvat - muča je.

To je jedini način da ispadne koliko toliko pametan.Da muči.Za njega i ostale hrvate koji ne razumiju, muči=šuti. ;)
9a7zz

Postby 9a2jg » Sun Oct 09, 2016 1:34 pm

Evo me već par dana opsjeda jedna turistička agencija s ponudom za turu po Italiji, odma nakon izborne skupštine, a u svezi završetka Godine milosrđa, i zatvaranja Svetih vrata.
Dalekovidni su i promućurni ti agenti, znaju da, što god odlučili, smo zgriješili, i da triba oprat i okajat te grije. A more bit i da su u dosluhu sa HRS-om, kako bi inače znali kome triba poslat ponudu.
A koliko su trenutno vladajući grišili, morali bi svake godine do Krakowa, i pomolit se na grobu č.s. Faustine !
Last edited by 9a2jg on Sun Oct 09, 2016 3:14 pm, edited 1 time in total.
64g. u Narodnoj tehnici Hrvatske, 61g. u Hrvatskom radioamaterskom savezu, AKL 81g. rada, 26g. bez financiranja
9a2jg

Postby 9a3z » Sun Oct 09, 2016 2:24 pm

Koki, nemoj, napisat će si nalog.
9a3z

Postby 9a2jg » Wed Oct 12, 2016 5:49 am

Moj pokojni tast je služija vojni rok u staroj Jugoslaviji. Uvik je govorija riči svog podnarednika : Disciplina je stroga vika na vojnika !

Kako sad više nema, ni vojske, ni služenja vojnog roka, mladež se nema u koga ugledat, nema ih ko upravit...

Tako se dogodilo, prema Radio Milevi, da jaje viče na kokoš, a ne obrnuto.

Dobro je reka prorok Denis, ovo je tek uvertira burleske, kodnog naziva Severinac2. Kodnog naziva, jer još nema pravo ime, u konačnici se možda more nazvat i prema fiškalu, koji će povleči največi dio penezi ?

Nemojte poslije reči da niste znali, da niste bili upozoreni, da vas je zaludilo Martinje...i
9a2jg

Postby 9a2jg » Wed Oct 12, 2016 6:56 pm

Maknuli bi nešto što je hrvatsko zato što je komplicirano???????????? Ne ponosite se što ste Hrvati, što imate nešto svoje, prepoznatljivo???????? Sramim vas se. Niste ni zaslužili ništa drugo nego da budete CB amateri. I oni imaju više domoljublja i osjećaja za tradiciju. Užas. Molim da kad me sretnete zaobilazite u širokom luku. A sad idem u WC povraćati

Imaš gajbu pive kad se vidimo. Svaka čast !
9a2jg

Postby 9a7zz » Wed Oct 12, 2016 11:58 pm

Neznam zašto se Damir toliko iznervirao oko logotipa i onoga tko bi sa njega brisao ono Hrvatski.To bi napravio samo glupan bez mozga,nemojte mu zamjeriti.Ne boli svaka bolest.Što drugo od takvih očekivati.
9a7zz

Postby 9a2jg » Thu Oct 13, 2016 7:01 am

U pravu si Viktore, mi u Dalmaciji običavamo reći da nije važno šta je reka, nego ko je reka.
Osim toga, ne možeš ni osuđivati postupke onoga koji ne zna šta radi. Ne mogu reći da je mentalni bolesnik, jer nisam kvalificiran za to, ali ima suviše pokazatelja koji upozoravaju na takvu mogućnost.

E, vidiš, taj i takav Martin je harao po HRS forumu, zadnjih 9 godina, kad god je trebalo vladajućima za neutralizirati diskusiju koje je po njima bila nepoćudna, uvijek branit vlast, a minorizirat mišljenje oporbe, provocirat druge, da ih gazda izbaci sa foruma, za to je bija dobar (njima), onda nije bija trknut, a... ?

Prikoviše je onih koji su u Martinovoj poziciji, i sad, kad su dotjerali cara do duvara, gle čuda, svi peru ruke, baš kao i Poncije Pilat !
Još bi se i kandidirali !
Takvo odsustvo kućnog odgoja, morala i nepoštivanje radioamaterskih izvornih principa nisam nikad u životu sreo.

Bila bi hrvatska tragedija izabrati ijednu od tih spodoba, na ijednu funkciju u HRS-u !

Bolje i vakuum vlasti, nego iko od njih !
9a2jg

Postby 9a2jg » Fri Oct 14, 2016 6:30 am

Meni nije jasno kako ljudi ne shvaćaju da ih "pametni" Martin svojom glupom diskusijom oko logoa zapravo odvraća od glavnog problema - diskusije o izbornoj skupštini, i moru problema oko nje !
Od činjenice da članstvo i zastupnici nemaju spisak članova i članarina, po imenu i prezimenu, po klubovima, pa samim time je spisak zastupnika po broju po klubovima, dvojben i sumnjiv, nadalje.
Gdje god ih takneš - šuplje.
9a2jg

PreviousNext

Return to PHRK