Ko je jamija, jamija...

Sve sto Vas veseli na temu PHRK

Re: Ko je jamija, jamija...

Postby 9a2jg » Wed Oct 12, 2016 5:55 am

A da li je pošteno da ja tamo sidin, sa onima šta su odnili (ukrali) uređaje i opremu HRS-a, imaju HRS-ove uređaje ICOM na reversu, i smiju se golemoj većini RA, koji skucaju, od obiteljskog budžeta, za kupit uređaj ?
64g. u Narodnoj tehnici Hrvatske, 61g. u Hrvatskom radioamaterskom savezu, AKL 81g. rada, 26g. bez financiranja
9a2jg

Postby 9a2jg » Wed Oct 12, 2016 11:32 am

Vratimo se na slanje papirnatih logova sa zbirnim listom i neće biti problema oko proračuna i da li je "robot" prihvatio ili nije.
Možda nekome puhne u glavu da se napokon vrijedi potruditi i platiti kvalitetan i pouzdan robot kakav smo neka imali.
Ovo je postala pišurija i šprdanje sa HR kontestima i obračunima.
Mato - 9A3SM

Bravo Mato, bolje ikad, nego nikad. Svi tvrde da ne valja, samo vrhuška da valja, ignorira salve kritika, i tjera neki inat članstvu.
U pozadini je ipak samo - lova.
Vjerujte na riječ.
64g. u Narodnoj tehnici Hrvatske, 61g. u Hrvatskom radioamaterskom savezu, AKL 81g. rada, 26g. bez financiranja
9a2jg

Postby 9a7zz » Thu Oct 13, 2016 12:15 am

Mislio sam poslati log ali neću iako sam radio za klub.Jer ove neznalice će ionako švrljati po logovima,ispravljati,brisati i dodavati veze kako njima prdne u njihove nesposobne mozgove a meni je to iz poniženja da takvi ocjenjuju i kontroliraju moj rad.Jebe mi se hoće li priznati 100 veza koje sam napravio (1 dupla,ne mojom krivnjom).Znači,znak 9A9J mora biti u puno logova,u nekim u sva 4 perioda a u nekima samo u jednom ili nijednom, ;) a oni neka brišu,boli me đonđi i za njih i za njihovo takmičenje.HRS se može i ugasiti što se mene tiče.E sada,što označava ovo slovo R? Ronilački,ranoranilački,ribički,rudarski,ragbijaški,radnički,radodajski,ratarski.....
Hajde pametni Martine,odgonetni ovo slovo R.Tko će ako ne ti sa tolikim mozgom.Ili da odgovore stavim na papiriće i bacim pred moju grahorastu kokoš,pa koji ona kljucne,TO JE ! Siguran sam da bi ona bolje.Znaš zašto?Ima veći mozak!

Ovo je i pod drugim naslovom ali nema veze.Može i 2 puta,pogotovo zbog onih koji puno toga ne razumiju.Iako sumnjam da će pomoći. ;)
9a7zz

Postby 9a2jg » Sat Oct 15, 2016 9:35 am

Obeća mi je drug iz Zagreba da će na skupštinu donit dvi liste materijalno tehničkih sredstava. Prvu, gdje će se zorno vidjeti gdje je završila radio oprema bivšeg PPS-a 9A0HRS u D-12.
Drugu, gdje će se vidjeti gdje je sadašnja oprema, vlasništvo Saveza.
Kune mi se da nijedan važeći revers ne postoji ! Znači, oprema je, ili ukradena, ili data na korištenje bez ikakve pravne osnove ?

Ko čeka, dočeka. Bude veselo.
9a2jg

Postby 9a3z » Sun Oct 16, 2016 8:47 am

Rade se reversi.
9a3z

Postby 9a2jg » Sun Oct 16, 2016 11:02 am

Ne bi se začudija, jer kandidat bi mora imat važeći revers ! Bar da "ozakoni" postojeće stanje. Ćer mi je lektorica hrvatskog jezika, tvrdi da ta riječ ne postoji u hrvatskom književnom jeziku ! ;)
Traži dalje...
9a2jg

Postby 9a2jg » Mon Oct 17, 2016 8:44 am

Nemojte mi više slat spiskove MTS-a na virtualnim reversima proverenih i odgovornih drugova, beren masline, neman vrimena za te pizdarije. Imate pun ku..c mladih penzionera, pa nek malo zasuču rukave.

Koliko je sama riječ "revers" strana Hrvatima i hrvatskom jeziku, pokazuje i dokazuje spell check na novim Windowsima 10, gdje ti ga , prije spell checka, podcrta crveno, kao "nepoznatu" riječ.
To te ja pitam.

O agregatima, u nastavku...
9a2jg

Postby 9a2jg » Tue Oct 18, 2016 6:40 am

Beren masline, a oni me zovu. Vele , kandidat je godinama drža KV uređaj Saveza doma, a i jedan od spomenutih agregata je (bija?) u njega. Svakome govorin isto, dođite na skupštinu, i do sada su primali nepozvane, pa govorite, dajte izjavu, prinesite dokaze. Svoje slugane, tipa komandanta Plastična puškica, su redovito pripuštali unutra, dok im je služio, prvenstveno pomoći izbaciti nepoćudne elemente sa HRS foruma. Niti je akreditirani novinar, niti itko na novinarsko-spisateljskoj sceni, o fotoreporterstvu da ne govorim.
Stoga svjedoci kriminala, koji imate muda, dođite, to je naš Savez, naša zgrada, koju je dobila Narodna tehnika Hrvatske, ne mjesto Saveza uhljeba Hrvatske.
9a2jg

Postby 9a2jg » Wed Oct 19, 2016 11:20 am

Ne mogu vjerovati svojim ušima, jutros mi javlja naš insider iz D-12, u Savezu ne postoji hrvatski barjak ! Čiji je onda ono bio kad sam ja nazočio skupštini ? Neko donija iz doma ? Moran ih nazvat, pitat, jel' triba donit iz doma, donirat, morti ?
9a2jg

Postby 9a2jg » Tue Oct 25, 2016 7:51 am

Neman mira, ni sekunde, dignen se rano, za DX-irat, kad ono telefon. Iz metropole zovu, dakuda će ! Vele, nemoj sve po Kandidatu, i UKV manager je koristio KV uređaj Saveza, bez reversa ! On more, velju ja, on je podoban, paše vladajućima, u iste diple svira, i nema baze, znači, paše im po svemu, tj. šta , podoban im je !

Vidin ja da moran poslat list Stručnoj službi, da uputi javni poziv članstvu, da, ko ima šta reć, dođe na skupštinu, i reče. Nije Gorenje ni Whirlpool učinilo još tako veliku mašinu, di bi in se oprala sva šporka roba.
9a2jg

PreviousNext

Return to PHRK