Mislio sam poslati log ali neću iako sam radio za klub.Jer ove neznalice će ionako švrljati po logovima,ispravljati,brisati i dodavati veze kako njima prdne u njihove nesposobne mozgove a meni je to iz poniženja da takvi ocjenjuju i kontroliraju moj rad.Jebe mi se hoće li priznati 100 veza koje sam napravio (1 dupla,ne mojom krivnjom).Znači,znak 9A9J mora biti u puno logova,u nekim u sva 4 perioda a u nekima samo u jednom ili nijednom,

a oni neka brišu,boli me đonđi i za njih i za njihovo takmičenje.HRS se može i ugasiti što se mene tiče.E sada,što označava ovo slovo R? Ronilački,ranoranilački,ribički,rudarski,ragbijaški,radnički,radodajski,ratarski.....
Hajde pametni Martine,odgonetni ovo slovo R.Tko će ako ne ti sa tolikim mozgom.Ili da odgovore stavim na papiriće i bacim pred moju grahorastu kokoš,pa koji ona kljucne,TO JE ! Siguran sam da bi ona bolje.Znaš zašto?Ima veći mozak!
Ovo je i pod drugim naslovom ali nema veze.Može i 2 puta,pogotovo zbog onih koji puno toga ne razumiju.Iako sumnjam da će pomoći.