by 9a2jg » Thu Sep 22, 2016 6:42 am
Vrijeme je najbolji lijek i katalizator za puno stvari.
Kako ono teče, bivši i sadašnji djelatnici propjevali. Da kuda će, kad su ih mali bogovi (poslodavci) odkantali, ka da nikad nisu ni postojali.
Tako saznajemo kako je CB ušao u HZTK umjesto HRS-a, preko ražalovane tajnice. Suprug joj je tezgario za Hrvatski CB savez, za uzvrat, ona je upirala, di god se moglo, pisali su hvalospjeve, maltene da su udarnici sa brane u Asuanu ! Puki i Krešo su samo jednokratno poslužili, i odradili svoju petokolonašku zadaću, neko za peneze, neko za (imaginarni) položaj. Svaki bedak ima svoje veselje.
Pišu mi i kako se izvlačio materijal iz OiV-a, i sve knjiženo na , privremeno zaposjednuti, Tovarnik. Kilometri koaksijalca, opreme, ispravnih uređaja i mjerne opreme. Zato je, za nagradu, poslije izvršitelj postao tajnik u HRS-u. Ne sjećate se ? Alzheimer ?
Doša mi je befel iz Zagreba, ne smin više, ni u snu, spominjat Severinca ! Naređenje - izvršenje ! Staraću se...
P.S. Opet me gnjave porukama, popizdiće T-mobile, o doniranim agregatima, Borisu, Emiru, Njuškalu... Nemojte ljudi, Boris slabo srce, Emir tvrdi da je on svoga kupio, kud nestade 5 komada ? Jemenci ?
64g. u Narodnoj tehnici Hrvatske, 61g. u Hrvatskom radioamaterskom savezu, AKL 81g. rada, 26g. bez financiranja