Kuku lele

Sve sto Vas veseli na temu PHRK

Re: Kuku lele

Postby 9a2jg » Tue Sep 20, 2016 5:44 am

Moraću opet pomoću narodnih poslovica, nema mi druge.

Ne pije onaj ko ima para, nego onaj ko je naviko pit.

Ne daje klubu onaj koji ima, nego onaj ko je naviko davat.

Sukladno ovoj drugoj poslovici, jedan po jedan, su otišli iz mog kluba, u RK Marjan, oni svi koji nisu nikada ništa donijeli u RK Split, samo koristili, i odnosili iz njega.

Na HRS forumu je Adam otvorio jednu plodonosnu temu, samo ga sluga vladajućih, drug Džugašvili, opstruira gdje god stigne, 24 sata na dan, i to za pare, i po defaultu.

Teza Adamova je jednostavna, ako su samo klubovi članovi Saveza, zašto mi plaćamo, kao pojedinci, išta Savezu.

Ja ću mu odgovoriti, ne zato što sam pametan, nego zato jer se vidi iz Air Force One ; silnici iz HRS-a su nam nametnuli taj harač jer je to jedini način da financiraju one aktivnosti i poteze za koje unaprijed znaju da im ne bi , i neće, proći kod HZTK !
Nastranu činjenica da, i one programe koji bi prošli, ne znaju napisati, ovo je najlakši put za isplate stimulacija i godišnjica dolazaka na posao, u bliskoj prošlosti, između ostalog.

Spisak utrošaka naših novaca, po tom osnovu je predugačak, a kumovali su mu svi dosadašnji predsjednici i Izvršni odbori, a svi Nadzorni odbori se pravili ludi.

Samo ću napisati još ovo, za jutros, NEMA PPS-ova u D-12, u Kraljevici, i na Zvjezdanom selu, iako ih IMA u dokumentaciji za građenje, opisnom dijelu DPZ-i kod apliciranja za novce, i lobiranju.

Onaj ko je dao nalog da se izbace QSL ormari i radiostanice sa antenama iz D-12 je prvi počeo sahranu HRS-a. Ostali su samo dali ruke.
64g. u Narodnoj tehnici Hrvatske, 61g. u Hrvatskom radioamaterskom savezu, AKL 81g. rada, 26g. bez financiranja
9a2jg

Postby 9a6r » Tue Sep 20, 2016 10:08 am

Svršit će jednog dana i taj kurbin pir :!:

73,9A6R
9a6r

Postby 9a6r » Tue Sep 20, 2016 10:11 am

Nego Koki,samo ti i ja nešto pišemo.Ka mitraljezac i poslužitelj na prvoj crti. ;)
Di su ovi drugi...svi junaci mukom zamukoše.Pa da neko barem malo bekne. :roll:
Jebala vas HR šutnja :!: :x

73,9A6R
9a6r

Postby 9a2jg » Tue Sep 20, 2016 11:38 am

Vidin ja i ko čita, dragi Reni. Ima ih i starijih (po godinama i po stažu u HRS-u) od mene, da još toliko žive, još toliko bi mučali...

Tragedija demokracije jest da takvi muče i na skupštinu, ili su izabrali zastupnike istog ponašanja i manira. Ne boj se, u interregnumu, do iduće skupštine, nemilice pizde po kuloarima, kafićima, prijateljskim okupljanjima, forumu.
Što pravilno reče Mirko iz Grubišnog polja, nabijem ih svih na vertikalku ; propustili su sve zakonske rokove kad je trebalo dignut glas za pravu stvar, izmjenu statuta, ugovora za produženje Ljilji, zaposlenje nove administratorke, pokazali su svoje pravo lice. No , to ih ne smeta, kada se pojavi kandidat bez mrlje na životopisu, da ga, orkestrirano, pljuju i prije nego je išta javno izjavio, ili, ne daj Bože objelodanio svoj Plan i program za slijedeće četverogodišnje razdoblje !
Profesionalni pljuvači tuđih karaktera, na čelu s drugom Goranom ! On, gledajući u kinesku kristalnu kuglu, sve po 8, već "zna" ko će odustat, ko je čiji pulen, za koga "navija" HZTK, za koga Pero, Zlatko i Nikola, a za koga čaršija.
Već se javno "žali" što neće osobno biti na skupštini, a i kako bi, kad nikada nije nikoga predstavljao, a najmanje sada, gdje su ga primili iz sućuti i milostinje (karitad), samo on to ne razumi.
No, on ima dostupnost svim arhivima, i tekućim dokumentima, njemu će se pružit prigoda poslušati i tonski zapis, bar s time nije nikad imao problem ! Ja tebi, ti meni, pa ko ga kome zabije.

Sve u svemu, merry-go-around.
Pleši medo...
64g. u Narodnoj tehnici Hrvatske, 61g. u Hrvatskom radioamaterskom savezu, AKL 81g. rada, 26g. bez financiranja
9a2jg

Postby 9a6r » Tue Sep 20, 2016 4:52 pm

A na kraju mu neće ni šonete bit u S.D.Tako i je pravo !

9A6R
9a6r

Postby 9a2jg » Wed Sep 21, 2016 8:35 am

Valjda uplaćuje Posmrtnu pripomoć, sve se namiri iz toga !
9a2jg

Postby 9a2jg » Thu Sep 22, 2016 4:46 pm

Drago nas preposteni...

pitaj ga radje da podnese racune za zadnjih 15 godina
u RK Hanibal Lucic.....NEMA.

pitaj ga da li je vratio gradu Hvaru opremu kluba nakon
sto ga je ugasio.

pitaj ga da li ga je ugasio da ne bi trebao napraviti Skupstinu

pitaj ga....kome ga je ukrao (klub)

pitaj ga....

Majke ti Božje, ovo Djani napisa 25.4.2008.g. , ja još uvijek ne znam gdje su dva TS530S, za beam ne pitam, a bilo je tu još toga....
9a2jg

Postby 9a2jg » Sun Sep 25, 2016 7:45 am

Ma kako se još nije javija Uzdanica, s pomoćnicima, da nam "osvježi pamćenje" kako su Vinceku, i klubu mu, antene na podu ( u raspremi) ?

Mora bit da je zauzet pustin predavanjima na Obrovcu3, kojeg plaćaju članovi HRS-a, bez da ih je iko pita !
Moga in je, onako, en passant, ispričat kako se lako da radit iz Istre, Palmyra, Sandwich, Georgia, Heard, od 1,8 do 28 MHz, jedini je uvjet da imaš mobitel.
9a2jg

Postby 9a2jg » Tue Sep 27, 2016 6:43 am

Koliko Rvate radioamatere zanima izborna skupština HRS-a, vidi se i po tome što na post druga Gorana nije niko replicirao 4 dana ! E sada, je li im pun ku..c politike, ili su ga pročitali ka otvorenu knjigu, ne znamo. No, ne sumnjamo da ćemo doznati, samo je pitanje dana. OZNA sve dozna.
9a2jg

Postby 9a6r » Tue Sep 27, 2016 9:04 am

Ja znan da on tOZNA :!: :lol: :lol:

73,9A6R
9a6r

PreviousNext

Return to PHRK