A neš ti informiratnosti za čestitke...zovu me ljudi od rane zore, pa i prije nje i uredno prijavljuju šta ima novoga ;D
Naravno, to nije istina, to se dešava samo u Bolu na Braču, ali istina je da pričam s ljudima i o tome pa kažu ko ih je sve kontaktirao i tražio podršku za kandidaturu.
Bože mili, evo još jednog vjernog čitatelja koji to i javno potvrđuje. Ostali čitaju, ali se ne izjašnjavaju (javno). Njega ne može niko zvat iz više razloga, a najvažniji je da je, ka i dojenče, uzeja dan za noć, a noću se zove, zna se, koga, kurve, hitnu pomoć i policiju, ako zatreba. Stari isluženi član , nikome ne treba, ni po danu, ni po noći. Osim, ako si na funkciji predsjednika HRS-a.
A što se tiče (podzemne) priče da je Puki nadmašija Peru po putnim nalozima, naplaćenoj kilometraži i dnevnicama, to će valjati provjeriti. Ima tu i inozemstva (Blidinje), ili se to računa kao "domaći teren", po načelu , gdje je hrvatska (iz Hrvatske) žičara , tu je i Hrvatska.
Boris Vrba je teatralno i slikovito mahao na skupštini "famoznim štapskim dokumentom", "dokazujući" meni i svim "nevjernim Tomama" da su oni "našli" sva materijalna sredstva,reverse i uređaje !
Pričao je i o 27 listova financijskog izviješća koje su , ako postoje, vidili samo on, Puki i ptice. Ja, kao sudionik skupštine, i kao zastupnik, nisam vidio ništa.
Poslije mi je, na margini skupštine, počeo priču, da je bilo sve na brzinu, da je on tek došao iz bolnice, slabo srce...
U pamet mi dolazi da san slične riči sluša od pokojnih Leona, i Dakija, kad sam postavljao "nezgodna pitanja...
Kako je počela sezona otkaza tajnicama, ne znam što će još novoga izaći.
Samo treba biti strpljiv, i slušati Radio Milevu.
Stay tuned !
64g. u Narodnoj tehnici Hrvatske, 61g. u Hrvatskom radioamaterskom savezu, AKL 81g. rada, 26g. bez financiranja