Ovi "naši"ateisti srušiše HRS.Nije loše.NWO na nedjelu !
9A6R
Pozz. Kpd mene sad postoji dvojba, da li će me netko na komentar doživotno isključiti s foruma ili neće, imam tih bodova skoro kao u policiji. U policiji postoji zastara tako da nemam negativnih bodova, u HRS-u ima. Nisam platio čanarinu nekoliko godina, niti članovi mog kluba, iz jednostavoga razloga. Ja nisam fiškalisland da od drugih ubirem novce, ispostavi mi račun, pa ću platiti, a ne preko kluba. Ako netko misli drugačije, neka plati, ili neka kaže pravi put. Izdaj mi predračun, ja plaćam.
O radu tajnice svoje sam rekao kad je stupila scenu, poptuno nekompetentna, preko veze primljena. Odmah, , na forumu, a postoji zapis, osim što je obrisan
73 de 9a2d
Sa puno toga se slažem, ali ''obaveza'' da tajnica/tajnik ili član IO HRS-a mora pratiti
forum HRS-a je najobičnija bedastoća, osim ako to nije izrijekom napisano u sistematizaciji
radnog mjesta profesionalne tajnice ili tajnika. Kad će te konačno shvatiti da je forum
javno mjesto i sve što piše na forumu može čitati bilo tko? Kako bi to izgledalo kad bi u
vašoj tvrtki upravni odbor komunicirao na internetskom forumu?
Mislim da je ova tema čisti primjer kako se jedan broj amatera ponaša. Ne želi biti član kluba, HRS-a. Ne želi ništa plaćati. Ali želi QSL biro, želi repetitore, želi dozvole. Ništa im ne odgovara, ne žele poštivati nikakve propise. Žele raditi što god im padne na pamet a da za ništa ne odgovaraju. Ne plaćaju, ne poštuju propise, psuju na frekvenciji, bleje, svađaju se, ometaju druge. I najviše se bune. Užas
73 Damir
Users browsing this forum: No registered users and 9 guests