Gledam malo prijavljene rezultate na 3830 i vidim mufljuz prijavio LP ????? Pa kako ga nije sramota,bio sam par puta na freq. kada je zvao novo spotiranoga,znači gužva je prvi na redu su big-gun frajeri,sa svojom ili tuđom opremom ali naravno,takvi se moraju propustiti i malo pričekati jer je uzalud zvati i samo stvarati gužvu.Dođe mufjuz tj . 9A1AA ,da ne bude zabune o kome se radi i zove,naravno.Ništa ne bi bilo čudno da mi pri tome ne zabije kazaljku na uređaju u +60 na 80m.Nema šanse da to napravi sa 100 W,jednostavno nema šanse!!!Da bi stvar bila zanimljivija to isto (+20) uradi i na 20m bandu???možeš misliti,na tu blizinu(oko 60km,za one koji znaju jasno im je sve,za ostale koji pojma nemaju nije ni bitno) nabije na 20m +20db???Bez lineara????Kako da ne.Mufljuze,sram te bilo,lažovčino jedna!!Varalice,pa čuje ti se taj linear iza tebe,glupane jedan!Da ne bude zabune,nije u mojoj kategoriji da ne bi ispalo da se zbog toga žalim,jednostavno da se zna da je obični jadnik!Doduše,znaju svi da vara ali tako naočigled,treba stvarno biti bez obraza.Ali ne čudi vas to,je li tako?
A izbrisao je čovjeka na Face-u kao prijatelja jer je ovaj komentirao sliku gdje se slikao kako radi kontest,log se lijepo vidi da je selektirao LP kategoriju a kraj njega upaljen linear,sve gori od snage.A ne znam tko pali linear u kontestu ako radi sa <100w? Jedino ako taj linear ne može dati više od toga,
Ubi se sam mufljuze !