Ma htio sam reći upravo to - osobna nekultura i samo grabljenje novca - dokle ide, ide.
Je, samo takvi nas predstavljaju prema vanka, kurče se da su "elita" (moš mislit, sačuvaj me Bože te i takve "elite"), navodno i drže tečajeve, vodaju dicu po Europi, rekli bi u socijalizmu, nadgradnja !
Jedan od dokaza je i taj, očit, toliko da bi i mali dječak reko da je car gol, što se prozvani, ama baš nikad, nisu očitovali na HRS forumu, jedinom mogućem comm point-u. Njima je to ispod časti. No, nije im ispod časti rasipati naše, i društvene novce, za, samo njima znane namjene i ciljeve, od recipročnih posjeta Kosovu i Metohiji, do šetnji po Europi, od mladaca, do tzv. predstavnika.
Njih se ne može pitati za polaganje računa, jer "kupe" NO, po kojima je u D-12 izvor meda i mlijeka za ZG županiju, a i šire ! Ja se ne sjećam jedne kritičke riječi, ili zareza, od strane NO-a u neovisnoj RH.
Uz lumene sa Zvjezdanog sela, Guinness-ova knjiga rekorda, i njeno uredništvo bi se moglo napajati umotvorinama, iduća dva desetljeća ! A tek kad izvezemo KV robota u EU ! Najebali su !
64g. u Narodnoj tehnici Hrvatske, 61g. u Hrvatskom radioamaterskom savezu, AKL 81g. rada, 26g. bez financiranja