Ko je jamija, jamija...

Sve sto Vas veseli na temu PHRK

Re: Ko je jamija, jamija...

Postby 9a2jg » Sat Jul 23, 2016 8:14 am

Nakon šta su se polaznici CB tečaja u Kraljevici nalupali lubenica, naslikali u majicama koje je platio HZTK, ostaje im još dva dana, nedjelja, i ponedjeljak.
Kako javlja Radio MIleva, najavljeni su neki "funkcioneri" HRS-a u Kraljevicu. Valjda uz njih "prođe" i sitna boranija, ki će ga znati..... ?
64g. u Narodnoj tehnici Hrvatske, 61g. u Hrvatskom radioamaterskom savezu, AKL 81g. rada, 26g. bez financiranja
9a2jg

Postby 9a6r » Sun Jul 24, 2016 7:54 pm

Jeli Đuka njih vodija na kupanje :?: :lol: :lol: To mene zanima. ;)

73,9A6R
9a6r

Postby 9a2jg » Mon Jul 25, 2016 6:24 am

Je, na Krk, pun je F/B fotki di jidu lubenice tamo. Ajde, bar se nisu izgubili , ka naši vajni ARG-ovci, i skoro da ih nisu upucali lovci. E, ali zato što su išli na ARG izlete, onda je tribalo vratit uslugu, i glasat za amoralnu odluku o primanju u službu administrativne djelatnice, čije su jon napisali ime, da ne zaboravi. Sve se vraća, sve se plaća...
64g. u Narodnoj tehnici Hrvatske, 61g. u Hrvatskom radioamaterskom savezu, AKL 81g. rada, 26g. bez financiranja
9a2jg

Postby 9a6r » Mon Jul 25, 2016 9:06 am

U tovara gospodara ni tičjega mlika ne fali. ;)

73,9A6R
9a6r

Postby 9a2jg » Tue Jul 26, 2016 7:32 pm

Kako javlja VoM, u tijeku je razdioba imovine između bivših supružnika, članova RK Brač i RK Vidova gora. Pale su i teške riči, ali imovina se ne pušća ! Slijede sankcije .......

P.S. Znan ja puno više, ali (za sada) ne smin pisat.......
9a2jg

Postby 9a6r » Tue Jul 26, 2016 8:40 pm

Ko će vodit zapisnik? :roll:

73,9A6R
9a6r

Postby 9a2jg » Wed Jul 27, 2016 6:31 am

Davnih sedandesetih, Supetrani, na čelu s drugovima iz Komiteta, predvođeni sekretaron, drugon Restovićen, odlučili ukinuti Srednju školu (gimnaziju) u Bolu. Onda je cili Brač bija jedna općina. Skupili se oni na sastanak u Supetar, di je bija stari otel. Među zaposlenike iz Bola sija Ive Marinković, saborski zastupnik, i predratni komunista. Nakon dugog čekanja, pojavija se drug Restović, u gaće trikvartače, i japanke. Otvorija on sastanak, a drug Ive digne ruku. On mu da rič, a on će ti : Kad smo čekali ovoliko, čekat ćemo još pinku, da odeš doma, priobuć se, i priobut. Tako je i bilo.
Naravno, da od ukidanja škole nije ostalo ništa.

Je li moran napisat da je zapisnik vodija provjereni drug UDBA-š, dakuda će...

Capisci.....?
9a2jg

Postby 9a6r » Wed Jul 27, 2016 1:32 pm

Nemoš nikako valit a? :lol: :lol:
Ko iz trećeg,ko iz drugog a on vavik iz prvog tira. :D To je rasni napadač.

73,9A6R
9a6r

Postby 9a2jg » Wed Jul 27, 2016 1:57 pm

Opet mi pišu, opet anonimno, samo imam ja i za to lijeka. Očito da shvaćaju da nema više ništa besplatno, pa je panika. Ali neka, svakome prema svojim zaslugama, i rezultatima. Pametnima dosta.
9a2jg

Postby 9a2jg » Thu Jul 28, 2016 6:32 am

Jučer u osmrtnicama SD vidim mog bivšeg načelnika AKL Split Berislava Krbavca. Pokoj mu duši, bija je dobar čovik, korektan prema meni, mom radu i radioamaterskom poslanju, Spominjem ga radi tri stvari.
Prva, omogućio mi je da koristim službeni pečat iz FIO-a (Flight information office) AKL-a Split, za ovjeravanje QSL-ki SWL-ovima iz cijeloga svijeta koji su slušali radio farove, pa i ove u SFRJ, i na Balkanu, slali meni, ja to ovjeravao i vraćao, dvadesetak godina. Svo to vrijeme sam bio jedini te vrste u jugoistočnoj Europi.

Drugo, pokojnik mi je omogućio da za svjetska natjecanja koristimo tzv. Predajni centar, između aerodroma i Divulja, odakle smo, kao YU2AKL ostvarili više svjetskih rezultata u svjetskim WW natjecanjima.

Treće, preko njega sam znao privoliti Radnički savjet za otpis ispravnih sredstava veze, mahom kratkovalnih prijemnika i mjerne opreme, koje su, na žalost članova kluba, i radioamatera Dalmacije, pretežito raznijeli (čitaj , rvaski, latinica : ukrali) pojedinci, koji se dan danas busaju u prsa svojim "zaslugama".

Upravo zbog ovog trećeg razloga sam ovaj post stavio pod ovaj topic. Jer, kako ljudskoj taštini nema kraja, neke ukradene primjerke sam vidio, skoro, po fotografijama po internetu.
Zna se i čijim stranicama.
Jednom lopov - vazda lopov.

Ima još.

P.S. Mogu ljudi umirati, ali ostaju verificirane odluke Radničkog savjeta, sa spiskom opreme, nazivom modela, serijskim brojem , i brojem SUKL-a, tako da nema dvojbe.
9a2jg

PreviousNext

Return to PHRK