Kuku lele

Sve sto Vas veseli na temu PHRK

Re: Kuku lele

Postby 9a2jg » Tue Jul 12, 2016 2:59 pm

To san ja, ne jedan put, napisa.

On je, ka i citirani Tihomir, pa drug Džugašvili, pa kapetan Plastična puškica, pa oni pokojni bosanski šerif iz USA, pa oni pokojni iz Istre, samo bili sredstvo za odstranjivanje nepoćudnih elemenata sa HRS foruma.
Prvo oni posluže, zatim se vladajući posluže njima, kao otiračem za noge, i , to je to.

E, ali mi imamo i pravni fenomen, čovjek nikad kažnjen, a zapriječeno mu je pisanje na HRS forumu ! 9A3Z , Denis Vincek, jedini mu je crimen što je predsjednički kandidat opozicije.

Ima još "falingi", izda je par knjiga, a nijednog prijatelja. Pred doktoratom znanosti je, druži se sa nepoćudnim elementima, samo što ne aktivira Goli otok !
64g. u Narodnoj tehnici Hrvatske, 61g. u Hrvatskom radioamaterskom savezu, AKL 81g. rada, 26g. bez financiranja
9a2jg

Postby 9a6r » Tue Jul 12, 2016 3:25 pm

I za to triba imat dobar štumik a? Mislin za izdat starog ratnog druga. ;)

73,9A6R
9a6r

Postby 9a2jg » Thu Jul 14, 2016 10:28 am

Koliko su se izviještili, majstori kuhari bosanskog (balkanskog) lonca u Dalmatinskoj 12, da im je stanje klubova na HRS web naslovnici ažurirano sa dne 24.2.2015.g. , a Ljilja im je još uvijek djelatna radnica.

Nije ništa za ništa. Sve je to uvertira u stanje programiranog kaosa koji treba vladati prije, i za vrijeme izborne skupštine.
Već viđeno.

Klapa prva, treći put !
64g. u Narodnoj tehnici Hrvatske, 61g. u Hrvatskom radioamaterskom savezu, AKL 81g. rada, 26g. bez financiranja
9a2jg

Postby 9a6r » Thu Jul 14, 2016 12:58 pm

Doklen god komunjare budu na vlasti nemože nan bit bolje. :(

73,9A6R
9a6r

Postby 9a6r » Fri Jul 15, 2016 7:17 am

Masakr u Nici.Jedan koji se nije uspija integrirat u EU društvo.Koliko još takih ima? Multikuluralnost,eto in ga na.

9A6R
9a6r

Postby 9a2jg » Fri Jul 15, 2016 8:11 am

Bio sam u Nici, tom centru francuskog turizma, ponosu Francuske, i ogledalu francuske kulture i gostoljubivosti. Duboko sam ojađen činjenicom što se dogodilo stotinama nevinih turista i domaćih ljudi.

Što reći ? Svaka od zemalja zapadne Europe ima svoj kolonijalni pedigre, nasljeđe kojeg se neće nikada riješiti. Francuska posebno, jer su njene kolonije skoro cijela sjeverna Afrika, veliki dijelovi centralne Afrike, otoci...

Kao što je Angela Merkel priznala prije nekoliko godina u Bundesratu, usred Berlina, da je projekt kulturne asimilacije definitivno propao, nakon troška od nekoliko stotina miljardi eura, tako i u Francuskoj, čitav njen južni dio je prepun nikad asimiliranih mladih Afrikanaca, koji , spletom narečenih okolnosti, imaju i francusko državljanstvo, i sve pogodnosti koje idu uz to. U stvarnosti, to izgleda dosta drugačije, čitave su armije mladih obojenih, neškolovanih, nesocijaliziranih, i nikad asimiliranih, nažalost, već treće generacije.

Čitave miljunske enklave neasimiliranih postoje u Belgiji, Njemačkoj, Holandiji, Velikoj Britaniji... Socijalna bomba, urbana gerila prema kojoj su Brigatte rose kindergarten.

Na sve je ovo upozoravao njemački otac nacije, Konrad Adenauer, da je to cijena brzog industrijskog i komunikacijskog razvoja. On je zagovarao politiku dovođenja radnika isključivo sa Balkana, sa Titom je sklopio tajni sporazum, platio Jugoslaviji miljarde maraka, da im Jozo počme davat pasoše, i to se dogodilo oko 1960.g.
Zna je Švabo da će Hrvat, Srbin ili Bosanac, dovest sa sobom ženu i dicu, koju će poslat u njemačke škole, i koji će mu bit najbolji radnici. Tako je i bilo. Čak je druga generacija u Njemačkoj bila bez učenja hrvatskog jezika u školama kao izbornog, to su prakticirali u hrvatskim katoličkim misijama.
Tek treća generacija je osjetila blagodat sporazuma BRD i RH o učenju hrvatskog u njemačkim školama.

Zašto se onda ovo sve događa ?
Zato što novovalni Nijemci nisu htjeli slušat mudre misli oca nacije, htjeli su još brži, i brži razvoj, i to je ta cijena !
Migrantska kriza nije socijalna kategorija, nego želja njemačkog krupnog kapitala za još jeftine radne snage, ovaj put sa Bliskog istoka. No, malo su se preračunali. Išli su na ruku Turcima i Saudijskoj arabiji, prvima u želji da islamiziraju Europu, a drugima koji su organizirali i financirali sve te zbjegove i izbjeglice. Očevici su mi pričali da su mnoge te "izbjeglice" imali masu (saudijskog) novca sa sobom, iphone6, i mnogošta drugo, što naša djeca mogu samo sanjati.

Sada , kad je oporba, i njemačko javno mijenje 60% protiv Merkeličine politike prema migrantima, nastala je pat pozicija. Zapad nije dobio radnu snagu, nego osobe koje hoće živit od socijalne pomoći, ukratko na teret njemačkih i inih poreznih obveznika. Toliko lud nijedan narod nije.

Cijela situacija je daleko od humanizma i načela UNHCR-a, to je proračunata operacija sa ciljevima, koji se, na žalost milostive Europe, ostvaruju.

Ima još, ali nećemo na ovom forumu...
9a2jg

Postby 9a6r » Fri Jul 15, 2016 8:48 am

Malo po malo "škuri"okupiraju Europu.Ja imam "recept" za to ali nije za Forum.

9A6R
9a6r

Postby 9a2jg » Fri Jul 15, 2016 9:01 am

U par navrata sam pisao o situaciji u Belgiji. Slušao sam iz prve ruke, pa i iz usta svoje djece. Sve se da sažeti u par rečenica : Odnosi Hrvata i Srba, med i mlijeko u odnosu kako se "vole" Flamanci i Valonci ! Ali, glavna prijetnja je miljunska muslimanska enklava, u kojoj je 90% nikad asimiliranih, i bez želje da se ikad asimiliraju, s prirastom stanovništva najvećim u Europi.

Pisao sam, dvaput, da sam imao goste iz Belgije, on Albanac iz Makedonije, ona Turkinja, rođena u Belgiji. Imali su i malo dite. Ona , nakon par dana boravka, zamoli moju ženu da jon opere nešto robice od diteta. Moja žena spremno uzme, no ova je insistirala da joj da deterdžent. Govori meni žena : Ženo božja, to je dvi šakice praha, šta češ mi davat ! No, kako je ova ustrajavala, žena uzme ponuđeno. Kad ja pogledah malo bolje škatulu, cila ispisana, od prvog do zadnjeg slova, sve na turskom ! Proizvedeno u Belgiji ! Prestrašno ! Znači, i industrija tamo radi namjenski za te muslimanske enklave !

S njin san priča hrvatski, jer je prije rata godinama kopa kanale po Zadru i Šibeniku, a ona ne zna nijedan jezik osin turskog, a rođena u Belgiji ! Pitan je ja, a muž prevodi, šta je završila od škole, ona okriće glavu. Poslin jon muž meni govori da šta san je pita kad san zna da oni tamo ne šalju žensku dicu u (vjersku) školu. Meni puka film, pitan ja, a di je naučila čitat i pisat ? Veli on, doma, a dakuda će !

Triba li komentar ?
9a2jg

Postby 9a2jg » Fri Jul 15, 2016 6:20 pm

POLJSKI ministar unutarnjih poslova Mariusz Blaszczak izjavio je da je napad u Nici povezan s migracijskom politikom koju vodi zapadna Europa.

"Ovaj je problem povezan s višedesetljetnom multikulturalnom politikom i politikom političke korektnosti. Nažalost, ovo su posljedice", kazao je Blaszczak za javnu televiziju TVP.

I on čita naš forum.
9a2jg

Postby 9a6r » Fri Jul 15, 2016 8:01 pm

Svaki račun mora kad tad doć na naplatu.

9A6R
9a6r

PreviousNext

Return to PHRK