by 9a2jg » Wed Jul 13, 2016 11:27 am
Drago mi je Djani da si ovo stavio, da se ne zaboravi. Na prvoj godini studija mi je bio profesor Veljko Barović, ja sam mu bio omiljeni student i demonstrator, duša od čovjeka.
Samo, beštije koje su nas svojski napadale 91' godine su bile došle iz najzaostalijih krajeva Crne gore, koje smo u socijalističkoj Jugoslaviji vazda pomagali, šakom i kapom, kao zaostale i nerazvijene... Njima , uz bok, su bili oni Crnogorci koji su sezonski radili u Dubrovniku i dubrovačkom Primorju. Oni su prokazivali gdje su motokultivatori, traktori i priručne radionice, po Konavlima i Primorju, baš tamo gdje su ih desetljećima primali i davali im posla, a gostoprimstvo i konak, i kad nije bilo posla, stotinama puta. Sve su to beštije pogazile, i mislili da su uvatili Boga za bradu.
Samo, zaboravili su jedno, oteto-prokleto ! Osim toga, Hrvati nisu nikada, u povijesti, zapalili ni jednu kuću u Crnoj gori. Oni popališe Konavle. I , niko nikome. Oni naši saveznici u NATO ! Moš mislit ! Oni koji su mene raketirali iz aviona u Ćepikućama, raketama FROG sa brodova , i MB 120 mm sa brda Tmor. Nabijem ih na kurac, njih i njihovo poštenje i vjernost.
64g. u Narodnoj tehnici Hrvatske, 61g. u Hrvatskom radioamaterskom savezu, AKL 81g. rada, 26g. bez financiranja