by 9a2jg » Thu Jun 23, 2016 3:56 pm
Znaš šta će ti reć neistomišljenici : Ne trebaš čitat ! Nije to HRT, pa da "moraš" plaćat pretplatu, i gledat !
Ali, tu stupa na scenu ona nenadjebiva engleska poslovica : Curiosity kills the cats !
Zato je i Eva dala Adamu jabuku.
Možemo mi, za javnost, pričati što hoćemo, isto ne izdržimo, pa pogledamo neke "egzotične" portale. Insider mi javlja da , recimo, profesionalka počme dan čitanjem ovog foruma. Neka, sgurno će nešto naučiti, iako je jedina u Rvata položila test sa 100 %. Ne bi Tesla, da se sad digne...
Ni ja nisam odvjetnik indeksa.hr , ali, nabroji mi bar JEDAN koji je u privatnim rukama, a da ne spominjem na državnoj sisi, a koji su otkrili hrvatskim poreznim obveznicima makar JEDNU JEDINU aferu.
Nula !
Zero osandeset !
To je razlika između slobodomislećeg medija ili foruma, i onoga skupa pisatelja koji idu u Komitet 21. vijeka po svoje mišljenje.
Kako je brzo financijer, mecena i zaštitnik uzdaničkog kluba 1 CIG dao izjavu, zajedno sa županom i čelnikom splitskog HDZ-a da su to u Francuskoj , citiram , "Orjunaši i sinovi Jugoslavena" , pa su pojili govno prije nego se tinta osušila. Jer, nakon pola ure su se znali imena prekršitelja reda i mira. Svi Hrvati, od stoljeća sedmog, niko, ni u drugom koljenu primiriso narečene "pokrete", i, šta sada ?
Karta sve trpi, verata vozi, pizda rodi, i vojska obuče...
Ali, ni to nije sve. Zajedno s lovom se "ulaže" i ideologija, sasvim je jasno koje tipe.......
Ima još, ali tek san doša iz Splita, u trajektu san sidija priko puta video zida, svaka druga reklama za Kafić Roso u Supetru ; neka naši ljudi...
64g. u Narodnoj tehnici Hrvatske, 61g. u Hrvatskom radioamaterskom savezu, AKL 81g. rada, 26g. bez financiranja