Zvone (i dr),
98ipo posto problema su nam ovaj put pricinile Strucne sluzbe HRSa glede tocnosti azuriranja Popisa clanstva (da ne pricam o tom kak bi ga dostavljali nepotpunim na kapaljku i totalno neuporabljivim u elektronskom obliku-toliko o e-Hrvatskoj), necitanju sluzb mail adresa HRSa, nejavljanju na sluzb tel u uredovno radno vrime isl.
Islo toliko daleko da sam osobno zaprijetio IO Prijavom glede neizvrsavanja radnih obveza u skladu s ZORom!(smirio sam se,al ne znaci da necu!)
ukratko-znojenje se odnosilo na vrime (i novac) utrosen na mailove,tel,mob isl glede ovog (rucna kontrola nekih logova bila cista relaksacija u odnosu na ovo!ma robot mila majka u odnosu na bazu podataka,koja,po mom saznanju-jos nije 100 ok.je tako Kreso i 9a3ty??)
ajmo ovako-
KJ i novi admin djel HRSa (dokazani ham od ranije 9a6pax i kci extra opa!)
da li ovom il novom Povjerenstvu ce OBVEZATNO tribat azurirana baza podataka clanstva na dan KJ2016,uporabljiva u elektronskoj formi za direktno uvezivanje s robotom!
Marija,u duhu ham spîrita (jel ti to kuzis) te lipo molim da to pocnes pripremat.imas 3 miseca vrimena.
IO od Vas ocekujem da se malo angazirate u svezi s tim (veze Vas Zakon o udrugama,cini mi se,zar ne)
necu vise o ovom na forumu.onima kojima triba saljem sluzb mail.
VY 73 TO ALL
9A4DC
Evo da ja citiram i "malog" Laureata.
Prvo što upada u oči jest činjenica da je on rekao da je car gol (bolje nego da je rekao, u Goginom stilu, da je profesionalka gola) ! Dakle, Damire, ne mre ista osoba bit u D-12 i na Dolcu, kaj to tebi ne mre ući u glavu ?
Drugo, kad je Koki desetljeće i pol pisao po forumima da Ljilja ima privatan spisak članova, svi ste mi se smijali. Sada, jedan po jedan, dolazite svi na moje. Došla maca na vratanca.
Treće, ako već citiraš nečiji pozivni znak, napiši ga korektno, a ne pogrešno, nije 9A6PAX, nego 9A5PAX ! A da ima mira, nema, i garant je da ga neće biti.
Četvrto, zadnje, i najstrašnije, Damir Car je vidovitiji od vidovitog Milana, on već daje naputke novoj djelatnici, jer, citiram "ima tri mjeseca ispred sebe" ! Znači, ti znaš da će ona raditi i nakon Ugovora od tri mjeseca, koji je započeo prije 4 dana ? Ti znaš, što niko ne zna ? Bravo braco...
Ali, nisi jedini "vidovit". Meni su, prije objave natječaja dvojica pisali, jedan iz Ozlja, drugi iz Zagreba, tko će biti primljen, i - BINGO ! Baš ta ! To te ja pitam.
U kojoj i kakvoj jadnoj nepotističkoj državi mi živimo, gdje se sve unaprijed zna ? Mrtvi se branitelji okreću u grobu.
P.S. Jedino što se još ne zna da li je novoprimljena djelatnica prošla na ispitnom testu sa 100%, ili ne ? Ne bi rad profesionalka da ima još neko sa 100 %. Ona, Tesla, i , ako se ugura
Thomas Alva Edison, ali teško...
64g. u Narodnoj tehnici Hrvatske, 61g. u Hrvatskom radioamaterskom savezu, AKL 81g. rada, 26g. bez financiranja