Kuku lele

Sve sto Vas veseli na temu PHRK

Re: Kuku lele

Postby 9a6r » Thu May 12, 2016 1:07 pm

Srića fermala je ..za sada.Tribat će poslušat kako je prošlo u podrumskim stanovima i prostorima.Bilo je rel.kratko ali ludilo. :?

Prije toga san radija jednoga iz Pescare.Pogledan mu malo podatke na QRZ.COM i onda malo kartu,,,gledan iz satelita taj grad.Nisam nikad bija doli samo u sj.Italiji.Gledan tu Pescaru,manji grad od Splita i ajme.Nema ni rive,par gatova i sve sami salbun.A i grad bezvezan.Di je naš Split i luka ..miljama isprid.Posli gledan Anconu.Nešto bolja situacija...pinku lipši grad i nešto luke ka ima ali sve je to daleko od našeg Splita.Split je Monte Carlo za njih :!: :D Zato se oni dive kad dođu kod nas ..sad je meni jasno.Ova istočna obala im je škovaca.Srića njihova da imaju i južnu i zapadnu.Velika zemlja uronjena u Mediteran...to ih spašava.

73,9A6R
9a6r

Postby 9a2jg » Fri May 13, 2016 8:54 am

Petak, i još trinaesti ! Ko smi pisat ? Samo komisija zasjeda, jebo te, ko da je zasjedanje bugarske skupštine ! Ili se bira Laureat za Nobelovu nagradu za fiziku ?
Balkanski, ne bosanski, lonac.
Bez svinjske glave.
64g. u Narodnoj tehnici Hrvatske, 61g. u Hrvatskom radioamaterskom savezu, AKL 81g. rada, 26g. bez financiranja
9a2jg

Postby 9a6r » Fri May 13, 2016 9:50 am

Kad se spomene svinjska glava omar me siti na Valtera kako je on skuva i naranija braću i sestre.Ma koji starogrčki mitovi :!: :lol:

9A6R
9a6r

Postby 9a2jg » Sat May 14, 2016 7:35 am

Nakon isteka roka za prijavu LOG-a, ROBOT u 15-ak minuta obradi te veze i daje "CC", to bi bilo normalno u cijelom normalnom svijetu osim u 9A..??
Koliko bi tek trajalo da se u 9A obradjuje CQWW ili CQWPX... ;D ;D ;D

Dobro jutro Mark ! Dobro si se sitija napisat ono što smo na ovom forumu odavno napisali ! Kraljevi muteži i bezakonja !
64g. u Narodnoj tehnici Hrvatske, 61g. u Hrvatskom radioamaterskom savezu, AKL 81g. rada, 26g. bez financiranja
9a2jg

Postby 9a6r » Sat May 14, 2016 11:59 am

Marka nisam našao na listi natjecatelja.Ili sam ga propustio :?:

73,9A6R
9a6r

Postby 9a2jg » Sat May 14, 2016 12:20 pm

Nije učestvova, ali nije poanta u tome.
Poanta je u činjenici da je on bio godinama dio te momčadi koja je lagala, varala, mazala, zamagljivala, sve , sve, samo da NEKIMA bude dobro.
E , sada mu je proradila svijest i savjest !
To tako ne funkcionira. Nešto od toga je pokupija i drug Goran, samo on još ne bi izreka da je car gol, a i dica na ulici to viču...

Kod ovakvih situacija , uvik se sitin vica, kad je Mujo pita Sulju, šta je bilo prije, kokoš, ili jaje. Suljo odgovori : Prije je bilo svega.....

Mi smo jedan odličan robot zaminili poluautomatskim robotom, ono poluautomatski znači da , ka u ruskin žveljarinima, iz pedesetih, unutra ima jedan ložač, koji ubaciva garbun stahanovkom...

Drug Gogo reče, napretka radi ! Ja tvrdim, zarade radi, i što je pukla "ljubav" između vladajućih...

Ne triba bit Mulder i Scully, samo slijedi trag love ( i/ili putnih naloga po Europi), svi će ti se odgovori ukazati, sami od sebe.

Konkurs za radno mjesto službenice, koji je u tijeku, je samo potvrda stanja; neko će reći jagoda na vrhu šlaga od torte.

Samo, jagode ne rastu u Purgeriji, nego u Vrgorcu.
To te ja pitam.
9a2jg

Postby 9a6r » Sat May 14, 2016 12:51 pm

Može bit.Ali sada se ne može oprat ako je godinama bio dio te ekipe.Ne ide to tako.Izgleda da se sad oni sami između sebe konfrotiraju,nekima kao Marku je sve do...lo i sad traže izlaz.Pa ni u 9A kontestu ne učestvuje a prije je bio inventar.I ne samo on.HRS je bio dobar dok se moglo snjim putovati u F.H. i drugdje.Očito to više ne ide.Da se razumijemo,od svih ljudi koji su bili u vrhu Saveza s njim sam daleko najprisniji.Ali pošteno je istinu reći pa bio mi i rođeni brat.Drug Brko je tako govorio. ;) :D
Revolucija jede svoju djecu. :o

73,9A6R
9a6r

Postby 9a2jg » Sat May 14, 2016 12:59 pm

Sve je tako, ali ima i ona, da je brod počeja tonuti, prvi bižu miševi...
9a2jg

Postby 9a2jg » Sun May 15, 2016 11:31 am

Ža mi je Martina, bija je neprikosnoveni vladar Kraljevine Budalije, sad mu je Miljenko oduzeja primat, i , svakim novim postom, samo ga utvrđuje. Još me od jučer boli trbuh, koliko san se smija.

Ali to nije sve. Nevolja nikad ne dolazi sama. Drugu Goranu počeli telefonirat iz Slavonije. Neka, laškat će pritisak na mene. Počeli se javljat i softveraši, i oni postavljaju "seljačko" pitanje, ka i ja, ako je nešto robot, zar to ne izbaci sam rezultat, po zadanom programu ?
Sjedi, jedan.

Kad malo vidiš strukturu pisatelja tih postova, većinom prosijedi i sijedi, imaju djecu, neki i unučad, stvarno se zapitaš, ko nakon gledanja kultnog filma Let iznad kukavičjeg gnijezda, di su normalni, a di ludi ? S koje strane žice su koji ?
Ono što nam je desetljećima bilo prirodno i normalno, su uspili razjebat, ali do daske. Ko ADZ poljoprivrednu proizvodnju u Slavoniji. Zato mu to i jest glasačka baza. Ka i ovi duduci Pukiju !

Počeli tamo, na HRS forumu, sve po bidnome 4DC-u ! Nemojte ljudi, nije on kriv, od glave riba smrdi. Pukija i Pilata, ostali su sitna boranija.

Prošlo 20 dana, balkanski lonac izbora službenice, još krčka... Upućeni mi kažu da je bila instruktaža u Čepinu, kod proverenih drugova. Nikad ja nisan sumnja u te proverene drugove, oni su tu da država opstoji. Čovek, drug i starešina. Zna se red i poredak. Disciplina, stroga vika na vojnika.

Na današnji datum se u bivšoj vojsci skidala zimska, a oblačila litnja uniforma. Olakšanje, poslije debele čoje...
9a2jg

Postby 9a6r » Mon May 16, 2016 12:09 pm

Opet se češu o mene.Zeky nešto komentira ka da ja nemam dobro uho glede njihovog prepobuđenog 2m lineara a dežurni udbaš mu daje za pravo i dodaje da moj IC-706 nije uređaj za referencu.Sve bi to i moglo proć da mi svojevremeno nije nudija njegov H.M.linear za taj isti 706 :!: Jebiga,onda je bija dobar a sad nevalja.Ma vidi kurca :!: :x .JBG,ko će ti o poštenju...prvo kurba izleti. ;) Ali na njegove pizdarije i maloumnosti smo već navikli. :?

9A6R
9a6r

PreviousNext

Return to PHRK