by 9a2jg » Mon May 02, 2016 2:57 pm
Moj Reni, ti živiš u iluziji. Srića je moja da je bilo još članova kluba sa mnom, u 114.br. HV kad su "osloboditelji" planirali šta će koji jamiti kad uđemo u Drniš, ko će bit invalid, šta je još za jamit u Solinu i Splitu...
Ti isti su organizirali atentat na zapovjednika, pokojnog Antu Čatlaka, koji smo (opet) mi spriječili...
Bit častan čovjek nije oponašat Toma Cruise-a i američke filmove, nego , sukladno svojim mogućnostima, postupiti časno, u situaciji kada ti odlučuješ.
Čoviku se malo takvih situacija posloži u životu, i zato mora bit oprezan da ih dobro iskoristi, na dobrobit svoje okoline i društva u kojem živi.
Pisa san, ne jedan put, javno, o jednom takvom "osloboditelju" iz portuna pokojne matere, u Kineskom zidu, svi su moji suborci i prijatelji znali, niko me nije podrža, samo okrenu glavu... Spika in je, on ima oružje, on je lud, on ima potvrdu za PTSP, njega štite iz stranke....
Koki osta sam na vjetrometini...
I ne samo tada.
Što da onda pišem imena ? Da bi ti zadovoljija znatiželju ? Ne hvala. Iznenadija bi se ko je sve među njima...
64g. u Narodnoj tehnici Hrvatske, 61g. u Hrvatskom radioamaterskom savezu, AKL 81g. rada, 26g. bez financiranja