Kuku lele

Sve sto Vas veseli na temu PHRK

Re: Kuku lele

Postby 9a2jg » Sun May 01, 2016 6:32 am

Nisam, i neću, sve dok se ne počme ispravno vrednovati udio vezista u Domovinskom ratu. Tragedija je da oni koji imaju pukovničke penzije koče ideju o natjecanju za Dan roda veze HV-e !
64g. u Narodnoj tehnici Hrvatske, 61g. u Hrvatskom radioamaterskom savezu, AKL 81g. rada, 26g. bez financiranja
9a2jg

Postby 9a6r » Sun May 01, 2016 1:32 pm

BLESAV KO JOŠ RADI TE KONTESTE!!

6R
9a6r

Postby 9a2jg » Sun May 01, 2016 3:57 pm

Odaziv je bio stvarno mizeran, većina ih je nastupila rekreativno. Natjecanje u organizaciji HRS-a, gdje ne nastupa predsjednik, potpredsjednik simbolično, a članovi IO-a nikako, nije natjecanje koje zaslužuje pridjeve ispred riječi KUP.
Jebeš HAK ako mu predsjednik nije vozač B kategorije, i ne vozi. Ali, ja to nekima moran nacrtat...

Nastupili su uzdanički klubovi, oni su in zadnja crta obrane. Od samoga sebe, jer unutarnjeg neprijatelja nema, oni su sami sebi neprijatelji.
Pojili su utrobu, supstancu, i sad se preživa, do izbora...

Slušan jutros vijesti na Radio Milevi, kandidatkinja je savladala slova, brojke i znakove interpunkcije, počela je sa grupama...
Očekuje se da će šuperat profesionalku.

Komisija se još nije sastala, kakva rimska kurija, i konklave, ovo će podurat, dokle ne budemo vidili bili dim...

P.S. Zadnje vijesti, QSL manager nije viđen u Maksimiru. Potraga je u tijeku, tak veliju...
64g. u Narodnoj tehnici Hrvatske, 61g. u Hrvatskom radioamaterskom savezu, AKL 81g. rada, 26g. bez financiranja
9a2jg

Postby 9a6r » Sun May 01, 2016 4:06 pm

Odgledana F1 iz Sočija.
Pobjednik Niko a škuri drugi.
Nije mu škuri ni čestita,biži ka pićkica od njega,sramota.Na podiju ga nije tija zalit pjenušcem.Kad se ono na kraju na podiju zagrle za slikanje, između sebe i Nike gura Nikinog trkaćeg inžinjera.
I kad onda netko priča o JALU kod nas Hrvata..Ha HA.
Niko je za njega veliki gospodin i čovik.Ovo škuro nekulturno smeće nije niti zaslužilo da se trka ne u F1 nego ni u go cartu. :evil:
Prvo se nauči podnit poraz pa se onda natječi.

Drugo sranje koje smo vidili prije toga je da je Putin uša iza podija i tamo njih dočeka,rukova se,pita ih za impresije.E u toj Rusiji je gori nered nego kod nas.Naša bi Kolinda isto ljudima upala u sobu trčeć im prva čestitat. :roll: Ka da je sad vidin ! ;)
A zapravo samo sebe stavljaju u prvi plan.Ljige.

73,9A6R
9a6r

Postby 9a2jg » Sun May 01, 2016 4:30 pm

Putin je , osim Vojne akademije, Visoke obavještajne škole, završija i Akademiju veze, tako da je kompletan vojnik. Barbika se tek sada upisala.

Vidiš da je na svečanosti u Lošinju , ona tila ić prva, sa Jalon, u obilazak, a poslin stoka sitnog zuba ; zato je župan Komadina i napustija svečanost.
A novi ministar kulture bi tija prikazat da je upravo on, i njegovo ministarstvo sve učinilo da do ovoga dođe ! Srića naša da znamo istinu.
On ne bi moga bit ministar u ijednoj zemlji koja drži do svog ugleda.

A dobro si ih sinja, vole se litretat, od Putina, do Barbike, samo da su u nekon muvingu, i da to dvorski fotografi revno bilježe...
9a2jg

Postby 9a6r » Sun May 01, 2016 5:01 pm

Ma nisu oni jedini.Putin je moćan i on to zna.Želi to i pokazat.
Naša Barbika je samo lutka na koncu velikih.I onda mora nama "malim"Hrvatima pokazat tko je prežidente.
Da smo supersila ka Rusija još nekako ali nas je 4 milijuna,ka jedan grad u Rusiji.
Kad netko prdne svi znaju.Smijurija.Ustvari dokaz malograđanštine.
Nisam na proslavi iz Okučana vidija Mesića,Pusićku,Zokija,Peđu,i ostale Hrvatine :?: :roll:
Meni je to i normalno.A vama :?: ;)

73,9A6R
9a6r

Postby 9a6r » Sun May 01, 2016 5:15 pm

Gledan cijene polovnih uređaja na malom oglasniku HRS str.I na Njuškalu isto.
Jasno mi je da čovik ima pravo za svoj uređaj pitat koliko hoće ali ima ih dosta za koje ne mogu utvrdit na čemu su?Kokainu,tableticama,hašišu,Exstaziju ili jednostavno prolupali.Pa polovni uređaji skuplji nego iz trgovina u EU i to sa dostavom na kućna vrata!!
Jeli to oni nas drže za bedake ili ... :?: :x

73,9A6R
9a6r

Postby 9a2jg » Sun May 01, 2016 5:56 pm

Ne bi se štel mešati, praf veliš, prije par godina sam kupio jedan ispravljač, od neke udovice radioamatera u Slavoniji, koliko je pitala, toliko sam platio, doneso mi ga je Marin 9A5M, na čemu sam mu zahvalan...
Kupio jedan polovni TS530S lani, od čovjeka iz Velike gorice, koliko je pitao, ja toliko dao, kućni odgoj mi ne dozvoljava da razgovor kupca i prodavača pretvaram u peškariju.

Osobno mi je mišljenje da domaći drže malo visoko cijene, no, kao što ti reče, imaš pravo, njihovo je diskreciono pravo da pitaju za svoju robu koliko žele...
Redovno čitam Njuškalo, neki se uređaji prodaju već godinu dvije, bez izgleda da će se prodat.
Ja razumin i prodavače, većina je to uštipala od kućnog budžeta, i teško mu je prodavat za realnu (mnogo manju od isklične) cijenu, jer bi tija nešto vratit u kuću, i onda to traje mjesecima, i godinama... A elektroliti se suše... I ne samo oni...
9a2jg

Postby 9a2jg » Mon May 02, 2016 12:07 pm

Među primljenim QSL-kama za klub, "obavezno" mora bit i jedna za 9A8P, sada od UT5UGR, za dvi veze od srpnja 1998 , Dima šalje po drugi put!
Naravno da ću mu poslat kad nisu poslali oni koji su radili veze.

P.S. Još jednom obaviještavam HR javnost, i zemlje Balkana, da ću svakome odgovoriti , još samo u ovoj godini, za veze sa svim različitim prefiksima koje je radio klub YU2AKL (Ante Jonić) , i 9A1AKL (Split) koristio, od 1983.g. , do danas. Nakon 31. prosinca, nema više, ni babe, ni lisnatog...
9a2jg

Postby 9a6r » Mon May 02, 2016 3:00 pm

Ja ću odgovarati dokli god buden moga pisat!Ja sam rođen kao RA,tako san i kršten.Jednom RA,vazda RA!

73.9A6R
9a6r

PreviousNext

Return to PHRK