QSL-završetak QSO-a

Sve sto Vas veseli na temu PHRK

Re: QSL-završetak QSO-a

Postby 9a6r » Wed Apr 27, 2016 10:06 am

Neću bit ničiji odvjetnik ali smatram da je Marinku stalo do QSL-ki.Kako vlastitih tako i naših.U druženju i razgovoru s njim nisam stekao drugačiji dojam.Druga je stvar koliko mu pinez daju i koliko toga može distribuirat po Svitu.Taj će buro pomalo ić u privatne ruke i onda će biti ko voli nek izvoli.Ovo je mučenje i po meni neće još dugo.Koliko dugo teško je procijeniti ali vrime će pokazat.

6R
9a6r

Postby 9a6r » Wed Apr 27, 2016 10:18 am

Gledan mng za 9M0S Spratly kaže na QRZ.COM ....QSL only direct or buro...no eQSL and no LoTW....Švabo ..ehhh...koje virtualne pizdarije. ;)

73,9A6R
9a6r

Postby 9a2jg » Wed Apr 27, 2016 10:22 am

Ne dijelim tvoje mišljenje, ali to nije razlog da se mi oko toga sporimo.

Predsjedničkom kandidatu sam napisao svoje poglede glede prosperiteta HRS-a. Na prvom mjestu, od 22 točke je povratak QSL biroa u prostorije u Dalmatinskoj 12 ! Dok se to ne dogodi, mi ćemo tavorit, i nazadovat, ma što neko bude javno govorio. (Ne)djela govore tisuću puta više od riječi.

Dug je spisak Marinkovih obećanja koje je napisao prilikom apliciranja za mjesto QSL managera, nije ispunio NIJEDNO. Na njegov spisak se nadovezuje spisak Mate i Kreše, koji su nas 2009. u Kraljevici još uvjeravali kako ćemo znati koliko je išlo kilograma karata u tu i tu zemlju, i kada, koliko je i kada išlo u kalendarskoj godini prema tom i tom hrvatskom klubu...

Laž do laži, i samo prazna obećanja.

Meni je jasno da ako neko dobije 6 puta na godinu karte iz NACIONALNOG biroa, da će braniti postojeće stanje, ali taj "branitelj postojećeg stanja" treba biti spreman da mu mnogi spominju (da ne rečen, jebu) bližu i dalju rodbinu, kad ne dobiju po više od godinu dana NI JEDNU pošiljku. Pa pišu ti, doduše stidljivo, na HRS forumu, drug Džugašvili nije bio dovoljno brz i "budan" da to makne !

Ekonomika kaže da je i pokretanje malog prsta pri slanju svakog od tih 6 puta plaćeno kunicama onoga koji nije dobija nijedanput !

I , da, za sada, dovršim, laž je da Marinko nema "raspoloživo" dovoljno para, zar svake fiskalne godine ne ostane novca na toj stavci ?
E, ali od te "uštede" su se plaćale nezakonite i nemoralne stimulacije, jubilarne nagrade, otpremnine, dugovanja Severincu, Ugovor o djelu Ljilji za "produžetak radnog odnosa , citiram, "jer je ona to htjela " !!!!!!!!!!!
Ko koga jebe u ovoj priči ? Ko je kome poslodavac ? Ko je ovdje moralna nakaza ? Ko ima prikoviše putra na možđanima, pa mora čkomiti ? Ko koga ucjenjuje, i u tome uspijeva ?

Ja ZNAM, a znate i vi, samo vas 99% muči, ili pizdi, nakon treće pive, ili sedmog gemišta....
I bez lisnatog.
64g. u Narodnoj tehnici Hrvatske, 61g. u Hrvatskom radioamaterskom savezu, AKL 81g. rada, 26g. bez financiranja
9a2jg

Postby 9a6r » Wed Apr 27, 2016 11:20 am

Ja ne pizdim već govorim.To je moje mišljenje,takav sam dojam o njemu steka a uživo smo se vidili i pričali puno više puta nego ti.
Ja dobijem karte onoliko puta koliko dobijem..možda i manje od 6..to sam onako reka..ofrlje.
Možda meni i pristiže više kartica pa mora tako.
Da mi pošalje dva puta opet dobro.Reka san u prethodnom postu.Jednog dana buro na ovakav način neće moći funkcionirati.Opet se moram ponavljat. :roll:
Fata je Fata a dvaput je dvaput. ;)

73,9A6R
9a6r

Postby 9a2jg » Wed Apr 27, 2016 1:44 pm

Nema meni druge, moran se dat u faturetu, izrada slikovnica. Ovaj put, ne za dicu, nego za odrasle.

Jer , koliko god ja argumenata stavija na stol, vi uvik nalazite razloge za još jedno, u nizu, ali....

Rezimirat ću, dokaza san , urbi et orbi, da sve što HRS "uštedi" na QSL-iranju otiđe na nemoralna trošenja. Dokaza san da nas je Marinko laga kod apliciranja na dužnost. Dokaza san da su nas svi rukovodeći drugovi , od 2007.g. do danas lagali. Dokaza san da su smišljeno "štedili" da bi udovoljili Ljiljinom hiru.
Šta biste još tili ?
Muzičku želju ?
Sve tičice iz gore.....?

Jebe me se koliko pojedinac dobije iz 9AQSL biroa, ali me se tiče ako dobije i jedan put više nego ja, jer san ja platija da dobijen ISTO ! Sve što, na taj način, Marinko nekome radi "uslugu" , je, ustvari, vrijeme plaćeno NAŠIM, pa i mojim novcem. Ko to neće da svati, ili je lud, ili me zajebava.

Ne moran ja razgovarat s Marinkom da bi u tančine opisao kako on funkcionira, nisan ja vidovit, pročitala je to cila Rvaska, samo ljudi muče, neće da se zamiraju, misle, biće bolje... A ono, sve gore.

Ovakav rad je na sramotu, ne na diku, Hrvatske u svijetu, mogao bi prikačiti na desetine mailova, iz bilog svita, u prilogu, nevirni Tome opet neće virovat koliko se srozao ugled 9A biroa vanka.

A svak ko obnaša neku funkciju, ima svog odvjetnika... Rekli bi Mostarci : Valjo mu je...
64g. u Narodnoj tehnici Hrvatske, 61g. u Hrvatskom radioamaterskom savezu, AKL 81g. rada, 26g. bez financiranja
9a2jg

Postby 9a2jg » Fri Apr 29, 2016 6:01 pm

Blago onom ko rano poludi, pa mu život u veselju prođe.......

Svaki dan ja iman nekoga da mi ga "osvježi".
Tako, otvaran ja danas eQSL.cc , priko ekrana obavijest da su mi smanjena "prava" jer da nisan ništa doprinija (uplatija balina...) u zadnjih 12 miseci. Više nisan "brončani" , sad san obični član.
Nema veze šta san in ja posla 5 dolori prije 25 dan, biće i oni imaju honorarnog knjigovođu, ka i rvaske udruge ?

Ali, ono, priko ekrana, nije mi se svidilo, omar mi je pa na templa Šicer, i "daje se na znanje" !

A i ne prite nan više iz D-12, glede registracija ! Svatili su da su pojili govno, sa svojin zahtjevon, i da su se išli petljat u stvari koje se njih ne tiču. Ustvari, nisu svatili, nego in je pravnik to nacrta !

Još samo da nan kandidatkinja položi klasu sa 120 %, ovi iz Guinnessa će bit u čudu, koga stavit u libar, lumene sa ZS, profesionalku, ili kandidatkinju.

Dobro je reka Meštar : Krleža moj......
9a2jg

Postby 9a6r » Fri Apr 29, 2016 7:08 pm

...molim te ka Boga pusti me da na miru proživin ovo par godin ča mi je ostalo.

6R
9a6r

Postby 9a2jg » Fri Apr 29, 2016 8:11 pm

Sutra će ti bivši klupski kolega, drug Goran, dat svoj nezamjenjiv doprinos, svom najnovijem matičnom klubu, RK Brač , iz Pučišća, u Hrvatskom radioamaterskom kupu.
Osin njega , ima još dva jockera, ne smin odat lokacije i imena, stroga je konspiracija ! Moš mislit kad su se tek pri dvi ure dizale antene da (unutarnji) neprijatelj ne dozna !

Doživotni prisidnik RK Vidova gora će udahnit život "mrtvim dušama" koje godinama vodi kao žive, opet će u vrj glave skupit dva operatora. Ja i moj brat.

Poj vidit šta je pisa za ZTK,ZABA-u, RTL,Amerikanca, Grad Supetar, parilo je da niko drugi ništa i ne radi u Supetar, nego oni...

Moraću pridložit gradonačelnici Supetra prominu imena grada, u Potemkinovo...

Lako mi je bilo dok je načelnik bija barba Tonći, on je normalna osoba ; ova je načelnica, skupa sa svojin pročelnikon došla na grube sa Amerikancon.
Di je Kušeta, da ga je vratit, samo 24 ure...
9a2jg

Postby 9a6r » Fri Apr 29, 2016 9:51 pm

Tonći je prin desetak dan operira prostatu u Metropoli.Još će bit gori koji dan.
A ja san dva, tri puta malo pisa toj gradonačelnici za betonizaciju Vlačice za te jahtaše.
Sve su sjebali.Naaaaa ...valjda znaš ća to oću reć :!: ;)
Dobra ti je ideja za prominu imena grada. :lol:
A jema bit da iz ormara RK RK V.Gora iskaču kosturi. :D
Majke ti Božje Sinjske !

6R
9a6r

Postby 9a2jg » Sat Apr 30, 2016 7:05 am

Ti si blizu, pa ti blišći, i ne moreš sve sagledat ; ja, iz daljine, bolje vidin.
Veličina tvoga barbe je, između ostalih dobrih osobina, u tome što je on obilato pomagao Pavišiću i supetarskom radio klubu, godinama, i desetljećima, a potpuno su suprotnih političkih opredjeljenja !
Budi siguran da je ovaj drugi na vlasti, ne bi bio tako blag prema tvome barbi, dapače, strpa bi svoga susida u pržun, čim bi mu se ukazala prilika, da bi desnu ruku u vatru, za ovo šta pišem.

Tu se vidi veličina čovika, njegova širina, imanje vizije, i gledanje iza horizonta.

Upamti, sve makakade u Supetru je učinija SDP i jataci, iako ni HDZ-ovci nisu nevinašca. Ovi su 70 godina gradili osovinu Škrip-Supetar-Milna.

P.S. Jutros gren u obilazak lokacija, da vidin je su li vojnički kazani spremni, za sutrašnji fažol. Nema da omane. Oko kazana, u organizaciji SDP-a, jakako, će se skupit antifašisti ; mi, koji nećemo, zna se šta smo ! Sve go Šicer !
9a2jg

PreviousNext

Return to PHRK