Na skupštini je trenutni predsjednik HRS-a izjavio da gro novaca ide ARG-u jer da njihov manager piše kvalitetne programe ! Analogija je da ih KV i UKV manager ne pišu ! A Puki ih je postavija, i šalje ih okolo, od Beča, nadalje ! Ko je tu lud ? Ja nisam , a vjerujem ni čitatelji.
Istina je, naravno, sasvim drugačija. Grupica osoba je našla put, preko ARG-a, da dođe do "društvenih priznanja, pozicija, i novaca". To im je i uspjelo , zahvaljujući Pukiju, pasivnosti IO-a i nezainteresiranosti zastupnika, koji bi redom dizali ruke za Plan akcija za narednu godinu, a da ne bi ni pročitali materijale ! Jer , zaludu bi bilo kliki u D-12, sve što bi učinili, da im zastupnici nisu digli ruke !
Tu nastupa kupovanje zastupnika, i pojedinih sredina, financiranje ZRF-a, hamfesta raznih klubova, KV uređajima na revers, putovanjima, izletima...
Ono što nisu ostvarili ARG-om, nastoje učiniti Zvjezdanim selom, i ostalim Obrovcima te fele.
Rezultat je poznat, objavljen, i, začudo, niko se ne srami ! A trebao bi ! 5 % sredstava ide na osnovnu djelatnost, KV i UKV ! Na QSL saobraćaju se "namjenski štedi" da bi po stavci vlastiti prihodi bilo sredstava za Ugovor o djelu Ljilji, i otpremninu.
Znači, svjesno, planirano i učinjeno nedjelo, koje traje već par godina ! I opet im polovica od trećine zastupnika diže ruke, kao "potpora" njihovom "pravom" putu !
Kad bi im rekao da ih može biti sram, malo bih rekao, ali, u konačnici, sram može biti samo poštenu, časnu i odgovornu osobu. Ove, ne.
I zato, učestvovanje u KV natjecanju, u organizaciji OVAKVOG HRS-a je voda na njihov mlin, i potvrda njihovog "ispravnog puta" !
Kako je sam Puki, svojom izjavom na skupštini, ispiša svog potpredsjednika i KV managera, sa velike visine, ostaje mi za vjerovati da mnogi u tom kolu nisu pri zdravoj pameti.
A taman ih pošlo...