by 9a2jg » Mon Apr 18, 2016 9:48 am
Posla san in pet dolori, uvik smo mi pomagali imperijaliste... Amerika i Engleska, biće zemlja proleterska...
Ma dođe mi u pamet demagogija tajnice i predsjednika. Reći ćete , ništa nova, ali svaki put, me ponovo urta...
Nismo pristali, nego su nan naturili, da će se QSL paketići redovno slat dva puta na godinu, a dva puta dilit, na skupštinu, i na Jarunu (Bundeku, Boćarski dom,...), a ako predstavnik kluba ne dođe, slat će im se poštom.
To je bio minimum minimuma !
Oni su to okrenuli ! Na manifestacije QSL manager ne dolazi, a i ono šta je doša, nije postupija prema gore narečenom dogovoru ! Rezultat toga, zadnje dvije godine, je "nategnuto" dvije pošiljke godišnje, kako kome, meni se sve više javljaju oni koji vele - nikako ! A uredno plaćaju članarinu Savezu !
Već dugo niz godina lobiram, javno, s činjenicama, da se ugledamo na SRS, koji , do konca ožujka, kada, kao i kod nas, plati 99% članova, objesi na svoju stranicu listu platiša, koji, uredno podmirivši svoj dio obveze, opravdano traže (i dobiju!) da NJIHOV Savez ispuni SVOJ dio !
Za to ne treba završit vele ti škole, čak ni fakultet, samo treba biti odgovoran prema dokumentima koje su sami potpisali.
Zar (još uvijek) nikoga nije SRAM u HRS-u što na HRS web naslovnici pod Radioklubovi stoje podaci od 25. veljače 2015.g., za 2014. financijsku godinu !
Uvijek treba očistiti prvo ispred SVOG praga, i napraviti red u SVOJOJ kući, poslije toga je sve luk i voda.
64g. u Narodnoj tehnici Hrvatske, 61g. u Hrvatskom radioamaterskom savezu, AKL 81g. rada, 26g. bez financiranja