Jeli grij dobit QSL-ke sa buro-a?
Nasmija si me do suza, i na tome ti fala. Svaki dan triba učinit jedno dobro dilo. Eto, ti si ga danas učinija, nasmija si jednog sidog penšjunata.
Ne svojim pitanjem, nego san se odma sitija vica, iz devedesetih, kad je čovik doša na ispovid, i ispovida grije... U neko doba ga ispovidnik pita : Je li to sve ? Ma ima još nešto, veli grišnik. Šta to ? Ja san u HDZ-u, odgovori grišnik. Sinko, to nije grij , to je sramota, završi pratar.
Stoput si se zalaga, javno, usmeno i pismeno za pravicu, a sad bi je, da škužaš, pinku zanemarija.
Nije Kokiju, ni onome imenjaku Bori 3KB, ni desetinama drugih, krivo šta je Reni dobija i prije misec dana, i sada, Bože sačuvaj, nas boli dvoličnost, laganje, prijetvornost i držanje za budale.
Jedini san u Rvaskoj pisa kako u Vetranićevu stiže svakih 15 do 30 dana. Masu mi RA prijatelja kaže, bija san u Marinka, uzeja san, nekima dođe, milošću Božjom, svaka dva miseca, svaki od tih, pa i ti, ima svoju žnoru.
Ta žnora, u biti, počiva na novcima svih onih koji plaćaju i šute, i čekaju, do besvijesti, jer su se na mom primjeru uvjerili da, kad digneš glas, izbace te sa foruma, da im ne talasaš.
U materijalima za predstojeću skupštinu lijepo stoji "da neće još pripuštati izbačene sa foruma, a kako su bili neki prijedlozi". Reći će tebi barba Koki, kad će ih (nas) pripustiti ; iza izborne skupštine IDUĆE godine ! Jer, ooni si hoće osigurat JOŠ JEDAN MANDAT, i ne biraju sredstva.
Imenjak iz Karlovca i Goran su bili samo SREDSTVO za odstranjivanje nepoćudnih elemenata, i onda su obrisali pod s njima, ka sa štracon kanavacon...
I na kraju, ali ne zadnje, je li te podsjeća paketić s QSL biroa pred skupštinu, na moj post o Jeftićevoj listi 1939.g. , o čemu san nikidan pisa, a...?
64g. u Narodnoj tehnici Hrvatske, 61g. u Hrvatskom radioamaterskom savezu, AKL 81g. rada, 26g. bez financiranja