Ne znam za vas ali gledati kako jedan naš ugledni amater s 335/364 potvrđenih DXCC i 11 slotova VK0EK CW/SSB uredno radi vezu iako satima na clusteru piše ATNO je ipak previše. Svaka čast ali ovo je dno dna. Radioamaterizam je otišao down-the-drain.
Ivo, daj pojasni rvaskon puku šta je ključno u rečenici ? Naš, ugledni, amater, potvrđenih, DXCC, CW, SSB, ATNO ?
Već sam danas napisao da mi jedan prika ima odrađene SVE bandove, osim 6 m, iako nije upalio stanicu. To je njemu njegova borba dala. On zna što ja mislim o tome, pa i ne počimamo tu temu.
A ni odvodi nisu više, što su nekad bili...
Sve progucaju.
P.S. Nisi skužio da si i sam upao u zamku, koju ja rvaskin ovcama objašnjavam od kako je foruma ; mic po mic, zemlja po zemlja, irelevantno čijom rukom, ili gučkom, skupi se za dvoslovni, pa za jednoslovni znak, pa red Nikole Tesle, pa onda piscu izleti prst na tipkovnicu, i napiše UGLEDAN ! Po čemu ? Dobrom mobitelu, i turama pića što ih plaća onim operatorima ? Ili, ugledan, jer tako sami sebe nazivaju oni s kojima se druži !
64g. u Narodnoj tehnici Hrvatske, 61g. u Hrvatskom radioamaterskom savezu, AKL 81g. rada, 26g. bez financiranja