by 9a2jg » Fri Apr 08, 2016 6:12 pm
Pratin ja sve, nemoj mislit da nisan vidija da in nema Žekija 9A5ST, da ne bi bila njanci jedna veza iz tog kluba.
NIkad ne treba likovat kad susjedu crkne krava, jer već sutra ti kuca njegova bidna žena na vrata, sa potićen, da uzajmi mlika za dicu.
Međutim, kad analiziram zadnjih 50 godina klubova Ante Jonić (Split) i Marjan, sve se događalo logično.
Kome god se diga kurac u mom klubu, otiša je tamo. Sa sobom nije donija ništa dobroga, samo one osobine koje su ga i dovele do samovoljnog izgnanstva.
Moga bi ti o svakom liku napisat esej, ali , i ti to znaš, skoro sve, barenko 90 %.
Počeja je , nedavno preminuli, Nikola, jer ga je nagovorila žena, kojoj novi val u AKL-u nije dozvoljava da se ponaša kako je tila. On je, bidan, bija dobar čovik, najveća mu je mana šta je vozija za njon.
Poza njega, Tom, zato šta mu nismo dali kombi da preseli drugu (bivšu) ženu ! Ovo je za virovali ili ne, Vjesnika u srijedu, ali je istina. Sve šta je on pridonija CBM-u, ja ću na trepavicama odnit na vrh Mosora.
Doša je rat, otiša doli i doajen jugoslavenskog radioamaterizma, pokojni Borivoje Pešić, prestrašen raznim nakaradnim potezima pojedinaca mog kluba, u kojemu je proveja preko 50 godina. Za javnost, reka je, bidan, da mu je gori postalo - predaleko !!!!! Meni, u 4 oka, je reka istinu. I strah je za žive ljude. Pogotovo stare.
Otiša pokojni Slaven, ja mu još držin karton iz mog kluba, kad je kročija u svijet radioamaterizma, on je svoje razloge odnija sa sobon u grob.
Otišlo njih nekoliko , koji su sa mnom , NIkolom i Tomom radili u firmi Iret (Etas, Rade Končar) u Lori. Ni s njima se CBM nije usričija, još in je jedan od njih pokupija (ukra) članarinu, i nesta !
Nekoliko CB-eaša, na čelu s Blafom, isto prebjeglo tamo, korektni ljudi, ali nisu pridonijeli mom klubu, koliko je crno ispod nokta, ne virujen da je u CBM-u drugačije.
Par bivših naših članova, sada na radu u Zagrebu, i Varaždinu, isto skoro postali članovi tamo, niškoristi.
Najnoviji prebjeg, moj školski drug, ratni drug, bivši prijatelj, koji je omogućio tvom susjedu da nam ukrade Atlas 210X, nije pridonosio ništa mom matičnom klubu, iako mu je stan bio 25 m dalje.
Klub je dobrano koristio i iskoristio, prije i za vrijeme rata. Neka mu je na dušu.
Da sam zločest, ka šta nisan, napisa bi da se Banjičari sakupljaju, ka Šiptari, na jarpu (misao jednog našeg uvaženog RA u Splitu).
Aj sad potegni crtu, pa sam sebi kaži, ne meni, ja ZNAM, koliko je ostalo onda iskonskih radioamatera RK Marjan u tom klubu ? Prebjezi će ti "osvježit" klub ? Ukradenim linearom, Atlasom, TRIO-om, ili match-box-om ?
Jednom žandar, vazda žandar !
Jednom lupež, vazda lupež !
A nije ti upalo u oko, kako si na bolovanju, pa si ima vrimena čitat HRS web naslovnicu, i pripadajuće dokumente, da je i moj prijatelj Mike, kao zastupnik RK Marjan, u zadnja dva elektronska glasovanja, oba puta glasa za HRS vrhušku, i njene amoralne i protuzakonite poteze ?
Ima nas koji čitamo, i isprintamo to što čitamo, jer bi moglo nestat, ka i puno drugih dokumenata sa HRS portala .
Opet podvuci crtu (dupli refe), stavi prst na čelo, pa se upitaj : A kako taj balkanski lonac i može bit uspješnica ?
Nisan ni počeja pisat...
64g. u Narodnoj tehnici Hrvatske, 61g. u Hrvatskom radioamaterskom savezu, AKL 81g. rada, 26g. bez financiranja