SVE JE IŠLO U TRI P.M.
Sve je u znaku broja tri. Danas je Mali Uskrs, Bijela nedjelja, i Dan božanskog milosrđa.
Danas je i treća veza u LOG-u 1CIG-a sa Heard-om. Sebi devet, klubu tri, tak i treba.
Puno si ti toga napisa, za odgovorit bi triba napisat esej...
Zadržimo se na par ČINJENICA.
.Svi mi pretjerujemo jer su nam to ti SLOTERI nametnuli.Prije je bilo jedna-dvi veze a sad nabili KW,sustave antena,megawati izlaze iz njih.Čoviku sa antenom i solo uređajem gotovo nemoguće uradit DXCC.
Wrong ! Nisu nam sloteri išta nametnuli, nego su zapadnjaci, željni dolara, uvukli slotove, kao vid nijansiranja, između najboljih, ko je stvarno najbolji. Lažno rangiranje, radi zarade, jer lijepo napišu, 2 ili 3 veze, dva dolara, više veza, više dolara...
Ja sam sinoć radio Heard na 7002 sa 50 W out i dipolom za 7, znači, svak može ako se potrudi, i ako nije bio na tečaju u Zvjezdanom selu.
E da su ih još i na 6m uradili bacija bi sve ovo u kontejner jer ovo što se radi kod nas zaista nema ni smisla ni morala a ponajmanje HAM SPIRITA.O REMOTU neću trošit rići,jer su o tome već pametniji dosta napisali.
Nemoj se zaklet da i neće ! Ima još 7 dana...
I ja znam nekoliko njih koji na kući ima TV antene, 5, 6, 7, ili čak i 8 slotova, što dijete zna što je par slotova više, ili manje.
Pametni Martin je uradija sve za sebe, i za svoj atar, i sad prosipa međimurske umotvorine, umisto da se zavuče u mišju rupu. E , ali ti i takvi, su ti LISTOM glasali za nemoralne odluke glede Ljilje, Statuta, HRS-a, oni su osnovica režima u D-12.
Rekli bi braća Srbi, "trula građa", ali (još) guraju... Dokle, ne zna ni Đekna, i da li će se na kraju pivat "trula građa, potopi se lađa...", još se ne zna... Grah trešnjevac, 9,99 kn, baciš, sve znaš.
A šta misliš zašto je lokacija uzdaničkog kluba u Broćancu ? Jer je blizu 220/380 kV TS Konjsko, uvezana u prsten, cile Hrvatske i Hercegovine. Da , kad stigne taster, ne izbaci osigurač na Peruči !
Ima još...