Otvoreno pismo predsjedniku HRS-a s pozivom na ostavku

Sve sto Vas veseli na temu PHRK

Re: Otvoreno pismo predsjedniku HRS-a s pozivom na ostavku

Postby 9a6r » Fri Mar 25, 2016 12:32 pm

Odavno je ovaj Savez izgubija spone sa bazom!

9A6R
9a6r

Postby 9a2jg » Fri Mar 25, 2016 2:07 pm

Ma Reni koja baza ?

Veliki petak, nema više radnih dana do najvećeg kršćanskog blagdana Uskrsa, a njima se vrti telop - reklama, jedan od njihovih Obrovaca - ARG !
A di je naslov , priko cile stranice : Sritan van Uskrs , judi... ?
64g. u Narodnoj tehnici Hrvatske, 61g. u Hrvatskom radioamaterskom savezu, AKL 81g. rada, 26g. bez financiranja
9a2jg

Postby 9a6r » Fri Mar 25, 2016 4:01 pm

Lako je meni za čestitku od ateista.Neš ti njiova čestitanja.To je pro forma.Ali ja nisam primija plaću a Uskrs u nedilju :!:
Jebeš HRS i sve.

73,9A6R
9a6r

Postby 9a2jg » Sat Mar 26, 2016 10:28 am

Dokle dite ne zaplače, mater ne vadi sisu... Tak je to bilo, od krapinjače (ne one HDZ-ovke šta je vadila sise, na putu za Nemčiju!), do danas.

Više sati nakon što smo ih špotali, "osvanula" je i njihova čestitka za Uskrs ! Je, vole nas, ka mater ludu ćer ! Ali, ne mogu s manjim, kad su mogli krstit i pričešćivat dicu devedesetih, ka i Francek, sad su u tom kolu, ne mogu uteć...

Objavili rezultate glasovanja. Povoljne za njih, zar ste sumnjali ? Jedino u Sjevernoj Koreji i HRS-u znaš unaprijed rezultate glasovanja !

No, neki bivši Laureati su glasali PROTIV, neki bivši Laureati apstinirali, a neki meni govorili jedno, a klupski zastupnik glasa suprotno !

Ono šta mene muči, nije nan Uzdanica glasa ! Da se nije, ne daj Bože , razbolija ? Ili je proradila savjest, pa duma, apstinencijom ću sakrit intimno nezadovoljstvo takvim prijedlogom i odlukom ?
Tako i prijatelj Srećko iz Zadra...

Skidam kapu Adamu, Marku, Denisu, Ivi, Emiru, Dubrovčanima iz BHI-a, Čakovčanima 1CAL, ne zato što su bili protiv, nego zato što imaju svoj stav, svoje razloge, što su proučili materijale, glasovali, i iza toga stoje, imenom, potpisom i čašću.
Njima bi okrenija leđa.
Za one, druge, nisan siguran da bi ! Iako, među njima imam i prijatelja, ovo je baš ovako kako piše.

Jer, uzeću eklatantan primjer, Zorana iz Slavonije. On, koji je branio , do zadnje kapi krvi, princip po kojem je normalno da je klub samoposluga za uređaje i veze ličnjaka, a da je, u isto vrijeme, klupski log prazan, mene bi čudilo da je drugačije glasao !
Jer, nije se ni mogao drugome naučiti, kad mu iz HRS-a daju zoran primjer ! Otiđite bilo koji dan u kalendarskoj godini u prostorije HRS-a, nećete naći nijedan uređaj ! Sve je to na reversima "proverenih" drugova, a to se "pokrije" navodnim mrežama za opasnost, i slično.
I onda , TI ISTI, koji imaju uređaj Saveza doma, na neometano raspolaganje, širiše priču kako Emir koristi agregat koji je donirala Honda, i takve bljuvotine.

Imam spisak ko je razdijelio, među sobom, uređaje poslije zadnje Univerzijade ! Pri kraju je spisak onih koji su pokrali opremu iz prostorija HRS-a, a sve na ime kluba i mladeži, koja je trebala na njoj radit, a odnešeno na privatnu lokaciju !
Dal' trebamo čekati da prođe i ova, nastupajuća, Univerzijada, da ustanovimo da su uređaji opet završili kod istih osoba. Većina ih je onda radila u SUP-u i RSUP-u, neki rade i danas.
Pametnima dosta.

Jedno mi nije jasno, kako će se nakon ove cirkusijade Ljilja javljati članstvu na telefon ? Sa sramom, ili osjećajem "pobjede" njene, nadasve nemoralne, opcije ?
Nije ona kriva, svaki se rab božji brine za sebe, i Isus je reka : Čuvaj se, čuvat ću te !
Kriv je onaj koji joj je to omogućio, i koji je organizirao ovaj cijeli cirkus od demokracije, a to je, zna se, odgovorna osoba HRS-a, predsjednik.

Predsjedniče, da imaš O od obraza, odstupio bi već odavno.
Zar ne vidiš da je čaša puna ? Nema osmoze.
64g. u Narodnoj tehnici Hrvatske, 61g. u Hrvatskom radioamaterskom savezu, AKL 81g. rada, 26g. bez financiranja
9a2jg

Postby 9a6r » Sat Mar 26, 2016 2:49 pm

Skužaj puno Koki.Stoji sve ća si napisa.Sa kolegicom Ljiljanom nikad nismo imali problema.Radila je posao za koji je plaćena ali je bila dosta
"uslužna".Upoznao sam puuuuno ljudi koji su isto plaćeni za razne poslove a jako neuslužni i loši radnici.To je glede naše Ljilje.
Ali ne bih se složio sa tvojom tvrdnjom da je našem dičnom prisidniku čaša puna.Oprosti ali mislim da je većinom prazna.Ali svako malo se brže bolje nadoliva. :
Ti si sam X puta reka :"Jebeš čovika koji ne voli popit". Jesam li šta laga :!: ;)

73,9A6R
9a6r

Postby 9a2jg » Sat Mar 26, 2016 3:24 pm

Dobro zboriš, ali ti je "metodologija" pogrešna.
Moja pokojna mater je bila nepismena, ali je bila puna izvornih, narodnih, mudrosti. Jedna od tih je : Nikad se nemoj uspoređivat sa gorim od sebe !

Tako i Ljilja, ona je odrađivala posao za koji je bila (pre)dobro plaćena ! Nije "dodatna" pozitivna karakteristika što neka službenica, možda, za isto para, otaljava poso, preko neke stvari !
Zar nije dodatni motiv činjenica da je dobijala više za 8-satni radni dan, sa SSS, nego moja kćer, Vincek, ili neko treći, sa magistraturom, i korak do doktorata, sa nerednim radnim vremenom, uvijek više od 8 sati na dan, a prekovremene sate su mogli samo sanjat da će biti plaćeni !
Neću ti napisati do koje ure mi je sin jučer bija na poslu, i , da je i tija, nije moga doć iz Zagreba doma, na Uskrs, prvi put, u zadnjih 15 godina ! Moran mučat, zbog njega, a , najrađe bi se raspisa, samo ne ovdje.

Da zaključim uskrsnu poslanicu, njoj i svakome ko se tako ponaša, ponovit ću se : NE ZNA KOLIKO JOJ JE BILO DOBRO !
9a2jg

Postby 9a6r » Sat Mar 26, 2016 4:51 pm

Slažem se.I ne samo ona.Ni moja mater pojma nema i ne može imat predođbu kako je 12 uri bit dežuran u poslovnici banke pa tako tri dana zaredom.Ali ja znam i mogu jer sam to radio i vjeruj mi da je koma.Ne zato što nešto rintam..ne.. ali psihu niko ne računa kod čovika već samo fiziku.Ima poslova di je zastupljeno i jedno i drugo a uz to poslodavac zahebava na sto načina.Tako da od lošeg ima i još gore.Isto ti je sa bolestima. :(
Ne blorificiram ja ni Ljilju niti sebe ali kažem ima ih i gorih od nas,ha ha.

73,9A6R
9a6r

Postby 9a2jg » Fri Apr 01, 2016 6:14 am

Odgovorna osoba Saveza poslala cirkular svom članstvu gdje su trošili novce u 2015.g.
9a2jg

Postby 9a2jg » Mon Apr 04, 2016 8:46 am

Kako god otvorim Male oglase , na čelu mi je Promjenjivi kondenzator od 3-55 pF. Oglas je Ljiljin, i "vrti" se već par godina. Zaludu su mnogi protestirali zašto ona ima ekskluzivitet na pojedinačne (minorne) stavke, vrhuška za to ne haje.
Mora bit da in je dobro stisla jaja u moršu, kad sve plešu kako ona svira.
Od stimulacija, jubilarnih nagrada, otpremnine, ugovora o djelu !
Jača je od tajnice ! Zaludu ovoj položeni test od 110 % !
9a2jg

Postby 9a2jg » Tue Apr 05, 2016 11:53 am

Ko kaže da su naši pukovnici bez škole ? Ja sam uvjeren da je naš pukovnik pročitao Umijeće ratovanja, Sun Tzu-a, to je osnovna lektira HVU Petar Zrinski na Černomercu.

Drevni kineski pisac, na mnogo mjesta predlaže jednostavnu taktiku, svoju slabost prikaži kao uspjeh, i prebaci bojno polje na protivničku stranu.
Tako , i u izviješću skupštini za 2015.g. , raspisali se tajnica i Puki, čitaj : prepisali , o uspjesima našeg natjecatelja u Skoplju. Okolnosti, probleme, i činjenicu da su ih podržali financijski u visini pola vozne karte za vlak, ne spominju !
Ne spominju ni da su, godinu prije, odlučili da NE pomognu Dakiju da ide na Svjetsko prvenstvo kao sudac !
Koliko mi to, kao mala zemlja, imamo svjetski priznatih sudaca, u ijednom sportu ?

Da ne bi Emira, koji je pokrenuo inicijativu, i operativno sve odradio, još bi naš dvojac bio negdje na obalama Vardara. Ali, to ne priječi vrhušku da se kiti tuđim perjem !
Tuđim, dakudaće, kad nema svoga...

Jer, u tom istom izviješću (kojega, BTW, po vlastitim iskazima, više od pola zastupnika i ne pročita) piše da su DVOJICA članova HRS-a bili nazočni na Festivalu tehničke kulture u Zagrebu, i "pokazivali zainteresiranima održavanje veze"!
Opet Sun Tzu.
Istina je, naravno, dijametralno suprotna, Đuka već treće leto vleče peneze za tu manifestaciju, i u dokumentima HZTK za nju, HRS se uopće ne spominje u programima !

Piše i o časnicima za vezu, i njihovim "aktivnostima". Usrali su šefa, stanicu, i 400 meteri unske pruge ! Najvažniju stvar, klasifikaciju na nacionalnom nivou, radioamatera operatora nisu uradili !
Do jedan, skupa sa tajnicom i predsjednikom, da se sakriju u mišju rupu, i da ne izlaze dok jednolični zvuk sirene ne najavi prestanak opće opasnosti.

Spominju HRSVKS i slične gluposti do kojih niko ne drži, s nikim nisu uvezani, i samo služe kao paravan da neki drže (za stalno) KV uređaje HRS-a doma.
U tom duhu, stoga, i treba njegovati kult domaćih i stranih neprijatelja.

Sve se mislin, trebam li (opet) pitat imenjaka Vrbu, šta je sa reversima, ili će mi (unaprid, ka i zadnji put) reć da je slabog zdravlja, da je tek doša iz bolnice, ali da sve piše u financijskom izvještaju (aka famozni štapski dokument u Skupštini SFRJ, kojega niko, ka ni ovi Vrbin, nije vidio).
Bitno je samo da se ima su čim mavat, i strašit zastupnike.
Tako je i počeo rat na mom otoku.

Nisan još ni počeja pisat.
9a2jg

PreviousNext

Return to PHRK