Reni, ako nešto napišem, onda iza toga stojim. Dnevno sam pet do osam sati na bandu, u neovisnoj Hrvatskoj ga nisam čuo. No, neću reći da to što ti tvrdiš nije točno, jer valjda i ti nešto znaš.
Primjer Puki, doslovce 20 ljudi iz Zagreba i bliže okolice pitam jesu li ga ikada čuli na bandu, i vidjeli njegovu QSL-ku, nije niko. No, opet se nađe netko koji tvrdi : Ja sam ga čuo !
Nagrada Nikola Tesla se daje za RADIOAMATERSKE dosege, ne političke. Kako se ne promisliš da nisam komentirao nagrade Mirku Vurušiću i RK Karlovac ? Zato jer ZNAM da je zasluženo !
Kad su se Tomo i Petar otrgli kontroli i strahovladi samoizabranog doživotnog predsjednika RK Vidova gora, on je dovuko predratni kadar, falsificirao skupštinu i naštelio dokumente.
Nominacija nominiranog laureata je vraćanje usluge. Slijedeći korak je nominacija istog za priznanje HZTK, za 2o16. ili 2017.g. Ovo ti je siguro, ka u banci. Nisam vidovit, no njih nije teško prokužit, uzdanički klubovi imaju isti (prokušani, za njih dobitni) obrazac ponašanja.
U tom je klubu sve falsificirano, od životopisa, preko nabrajanja "uspjeha", do članova, no HRS-u upravo takvi odgovaraju, s takvima opstaju na vlasti.