Kuku lele

Sve sto Vas veseli na temu PHRK

Re: Kuku lele

Postby 9a2jg » Tue Mar 22, 2016 9:29 am

Nočas mi veli prika, iz metropole : Jesi Koki, stvarno bez duše ! Kako, branim se ja. Pa, zar nije sad njima pedagoški odmor, ka u prosvjeti, a ti bi neke odgovore ! I to javno !
Dobro je da nema setemanu dana i za oni drugi Uskrs, najebali bi , ja, ti, i vodnik I klase !
64g. u Narodnoj tehnici Hrvatske, 61g. u Hrvatskom radioamaterskom savezu, AKL 81g. rada, 26g. bez financiranja
9a2jg

Postby 9a2jg » Wed Mar 23, 2016 12:30 pm

Možda se odgovor na pitanje o broju zastupnika krije u ovoj točki dnevnog reda zadnjeg IO HRS-a:

Ad 15. Utvrđivanje evidencije članica i članova Saveza, temeljem članka 22., 23.
i 24. te članaka od 26. do 29. Statuta:
• usklađenosti Statuta članica Saveza sa Zakonom o udrugama,
• plaćenih članarina članica Saveza u 2015. godini,
• plaćenih članskih doprinosa članova radioamaterskih udruga (članak 28.),
• važećih vjerodajnica zastupnika Skupštine (članak 27. i 28. Statuta).
Uvodna riječ: Zdenko Blažičević, 9A2HI
Izvjestitelj: Zdenko Blažičević, 9A2HI
Predsjedatelj je informirao članove IO o klubovima koji nisu uskladili svoje Statute sa Zakonom o udrugama, nisu uplatili članarinu HRS-u za 2015. godinu te nisu dostavili važeće vjerodajnice za zastupnika i zamjenika zastupnika u Stručnu službu HRS-a.

http://www.hamradio.hr/download/ZAPISNIK_IO_1_2016.pdf

Evo ja, danas po drugi put citiram Emira, Fata je Fata , a dvaput je dvaput. Ipak, bez treće, nema sreće.

Po ne znam koji put me "umnici" iz HRS-a neugodno iznenade. Nije HRS taj koji provjerava, može, i smije tražiti usklađenost Statuta radiokluba sa Zakonom o udrugama. Zakonodavac je jasno propisao, tko to radi, koji su rokovi, i kakve su sankcije.
HRS bi se, baš kao i u slučaju društvenih priznanja, "igrao" moderatora, usmjerivača, i suca. Ne ide to tako. Radite svoj posao, za koji ste pozvani, i plaćeni, ne onaj za koga niste.

Istina je drugačija. Neki klubovi su to riješili u pripadajućim uredima državne uprave u mjesec - dva. Moj klub je predao zahtjev u roku, požurivao referenticu svakih 15 dana, da bi nam PROŠLI TJEDAN, onako s visoka, rekla da je ona prezauzeta, ali da moramo iz Statuta izbaciti JEDNU rečenicu.
Kakav Staljin, kakvi bakrači, birokracija je vlast ! I onda se mi još čudimo da nas inozemni investitori zaobilaze u širokom luku !

Zapisnik sa sjednice IO je vrlo interesantan, i znakovit, jer dokazuje nezakonitost, kakva je vladala, i vlada, u D-12, svih ovih godina, od stimulacija, preko jubilarnih nagrada, do sadašnje - otpremnine.
Nisu naveli osnov prijedloga Odluke, jer ga nema. Nema pravnog uporišta za isplatu otpremnine, osim abnormalnog pritiska Ljilje na možđane svoje radne i ine okoline, o čemu je i Reni pisao, a jednom i ja nazočio.

Iz zapisnika je vidljivo i još nešto ; oni su ZNALI da će (na silu, dakako) ostaviti Ljilju na poslu i dalje, i tek tada, 9. ožujka tekuće godine, donose Odluku da će raspisati natječaj za radno mjesto !
Ovo je kriminal, jer odgovorna osoba je trebala dati nalog da se to uradi u siječnju, a da bi novozaposlenik(ca) počeo raditi 20. travnja, kada Ljilji prestaje radni odnos, ili, što bi po meni bilo logično, onoliko dana unatrag, koliko joj iznosi GO i slobodni dani, pa bi lako i brzo došli na datume oko početka ožujka.

Odgovorna osoba HRS-a svjesno krši Zakon, u svim narečenim primjerima, a IO također. Neznanje, kažu u sudskom postupku, ne opravdava.
64g. u Narodnoj tehnici Hrvatske, 61g. u Hrvatskom radioamaterskom savezu, AKL 81g. rada, 26g. bez financiranja
9a2jg

Postby 9a2jg » Wed Mar 23, 2016 2:26 pm

Isus reče Petru, prije nego što pijetao zapjeva, triput češ me zanijekat...

Treća - sreća, treći put i Bog pomaže, trojedini Bog, sveto Trojstvo, trijumvirat , sve na tri, ne mere drugačije.

Kako javlja OZNA Zagreb, podatak od sedam klubova koji su odbili besraman prijedlog IO HRS-a je iznio predsjednik HRS-a, jučer na ZARS-u !

Znači , Koki nije budala, dolaskom na posao u ponedjeljak, i paljenjem kompjutora se znao rezultat !

Ali, aman, Puki PRVO informira ZARS ! Je li mu to baza, ili je to skup ostatka klubova koji je učlanjen u HRS ?

Ili, morti, tamo traži podršku za svoje amoralne i protuzakonite radnje ?

I Petar gorko zaplače.....
9a2jg

Postby 9a6r » Wed Mar 23, 2016 10:18 pm

Pa sam naziv ZARS je u k....u.Ja to 15 GOD.govorim.SAVEZ UNUTAR SAVEZA.Stani malo...ko su oni?Davno sam postavija pitanje...možemo li mi u Dalmaciji osnovat DARS? Pa su me neki popljuvali kao i najveći od najvećih ...Vetranić. :x Ma nek se svi gone u 3PM.

9A6R
9a6r

Postby 9a7zz » Thu Mar 24, 2016 12:35 am

Ha ha,koji lopovi i varalice! A ja sam mislio da u IO sjedi (ili stoji) barem jedan član sa mrvicom poštenja.Zajebao sam se gadno!Ali nema veze,barem znam sa kim ne treba imati posla!Nikada više!Na znanje (mu) i ravnanje!!Sram te bilo! On zna o kome se radi a znam i da čita ovdje.
9a7zz

Postby 9a2jg » Thu Mar 24, 2016 9:56 am

Viktore, govorila je moja pokojna mater da je lopov oni koji krade, i oni koji drži vriću.
Zaludu nečije, možebitno, individualno , poštenje, kad su zajedničke odluke jednoglasne, amoralne, i nezakonite !!!
Dobro je napisa Adam, jedino rješenje je tužba, samo, pravda je spora, skupa je, i malo ih je, koji su spremni poginuti za istinu, bez obzira na verbalne eskapade.

Od kako je počela ova Saga o Ljilji, ili, operativni naziv Zajebi državu i članstvo HRS-a, jedan mi se član IO više ne javlja. Valjda smo ga pogodili u ostatke poštenja u duši? Jebe mi se, oće li mi se javljat !
Ja iznosim stavove javno, s potpisom.
On, i oni, tajno, s kolektivnom odgovornošću, a objavljuju s vremenskim odmakom, jer drže članove HRS-a za bedake i senilce.
9a2jg

Postby 9a2jg » Fri Mar 25, 2016 3:09 pm

Kužina je završila, juva prokuvala, rezultati objavljeni . Ercegovci im nisu do koljena, u balkanskoj olimpijskoj sportskoj disciplini - šteli.
9a2jg

Postby 9a2jg » Tue Mar 29, 2016 9:53 pm

Ovo je za one koji vode brigu odakle je tko radio. ;D
Važno je da operator sam napravi QSO i to u skladu sa svim ograničenjima njegove
operatorske klase i dozvole za rad. Da li je operator radio sa svojim, mojim ili klupskim
uređajima potpuno je nevažno.

Jutros oko 1045 lokala, VK0EK na 28 MHz, SSB, se mogao napraviti sa ''komadom drota''.
Kod mene je grmio 59 +20 (da, plus dvadeset dB).

73 i neka propagacije budu s vama!

Martin 9A2JK

Zna san da je lud, ali da je blesav, to nisan zna !

Ko o čemu, kurva o poštenju, vojska o skraćenju !

Achtung, idiotenfuhrer, ja stalno prozivam pojavu da ISTA osoba radi za druge, nekad i čitav spisak, a ne da čovjek radi pod SVOJIM znakom na tuđem uređaju, ili lokaciji !

Ali, koga svrbi, taj se češe ! Znan ja što Martina svrbi, snimak iste osobe, koja dere spisak !!!!!!! Taj si !

Dado je pošten, on je iznajmljiva lokaciju ; ti radiš za druge , a "cijenu" znaš samo ti ! Nije sve ni u parama, pare kvare ljude ! A ima i ona, naša, narodna : Nisu pare za budale, već su pare za bećare !
9a2jg

Postby 9a6r » Tue Mar 29, 2016 11:34 pm

Nabavija je opremu pa se hoće pokazat da može.K....nje za neku stvar!

9A6R
9a6r

Postby 9a2jg » Wed Mar 30, 2016 7:09 am

Normalno da se radi o notornoj zamjeni teza ! On i Zlatko 2EU nas hoće još jedan put, u beskonačnom nizu, držati za bedake kratke pameti.
Razlog tome je vrlo jednostavan ; dobar dio njih koji ima "većinu zemalja" nije radio SAM te zemlje, nego mu ih je radio drugi. Priča o "malim pištoljima" je stara koliko i operatorstvo, i nema veze (samo) sa DXCC programom,
I ja sam svoj prvi Cliperton odradio iz PPS-a bratskog radio kluba Marjan, kilovat, delta loop u tom smjeru, nema VFO-a, nego , brale, ukoči ruku, i okreći botun za 20 do 25 kHZ, i tako satima...
U toj "turi" su pohodili taj PPS i Tom i Edo, i mnogi drugi, od bacača QSL-ki u koš, nadalje...
Sad su svi dobili amneziju, a nije ta, 1978.g. bila tako daleko. Još se sjećam , ko danas, trebalo se zapisivat za doć na red, kakvi slotovi, s jednom vezom si mora bit zadovoljan, i zahvalan.

Kako god okreneš, čitava plejada je dobila neke beneficije, dvoslovne ili jednoslovne znakove, Nikole Tesle, Fauste Vrančiće, lovicu, na tuđe špale, bez srama i stida.

Baš zato su našim putnicima u Skopje "donirali" četvrtinu vozne karte za vlak, i da ne bi istinskih HAM-ova, bili bi u ozbiljnim problemima .
Baš zato mjesecima i godinama ne dobivamo QSL karte, jer to nije njihov "prioritet" .
Zašto ? Zato jer su do radioamaterskih "počasti" došli "na guzove" , i ne znaju cijeniti pravi operatorski rad i hamspirit.
Pročitao sam i što piše Davor, 1UN, i dobro piše. Samo , ni on nema snage, kao što je Drago ima, raskrstiti s "jednom rukom koja odradi za 7 znakova na 160 m".
To je problem.
Nije Uzdanica problem, on je proizvod, jednog sustava koji je, od DR-a, naovamo , krenuo u pogrešnom smjeru.
Nije mu ni kumpanjo Marko problem. Njemu su, kao poslušniku sustava obećali priznanje i lovicu, pa je izvisio.
Nije njih frapiralo što jedan poslušnik nije dobio obećano (kao Ljilja otpremninu, što će dobit!), njih je prenerazilo što više ne funkcionira sustav ja - tebi, ti - meni.
Okrivili su, ne javno, dakako, nego između sebe, Vinceka, kao člana Komisije HZTK, i zabranili mu da piše na HRS forumu, bez obrazloženja.
Po Staljinovom načelu "da se ubije taj Reuters" !
Telemaha možeš ubit, ali vijest će stići do Atene, kad li , tad li.

Kao što do nas NIJE stigao časopis za 2015.g. u pdf obliku. To ne brine Zlatka, ni predsjednika, ni tajnicu, ni ostale, iz sjene.
Jer je to jedna, od niza obećanih , a neizvršenih obveza.

A di si uređaji Saveza ? Oće li ih donijeti na Skupštinu, ili će nan pokazat reverse, zaslužnih i proverenih drugova ? Nije Emir, i nije u njega agregat Honda ! Imamo mi, proverenih i odgovornih drugova, napretek !

Niko više ne spominje besramno nelegalno glasovanje i odsustvo kontrole !!!

Nigdje na kugli zemaljskoj nema da onaj o čijem se predmetu odlučuje, prebire , klasificira i objavljuje rezultate ! Bez kontrole !
Samo HRS i Sjeverna Koreja !
9a2jg

PreviousNext

Return to PHRK