by 9a2jg » Mon Mar 21, 2016 6:45 pm
Radija san ga na 28 CW, 18 SSB i na 14 CW, u log-u samo na 28. Nema veze, poduplat ćemo, Fata je Fata, a dvaput je dvaput.
Jutros nan je "prijatelju" Gumenom jedno par stotina stanica spominjalo roditelje, jer je, na 7005, usred dvije dx ekspedicije pozivao na njihovoj frekvenciji. Ža mi ga je, možda je neko radija pod njegovim znakom, oće mangupi...
Mene su prisiljavali ka omladinca da radim po 120 veza za "mrtve duše", a žive ljude , obveznike kondiciranja. Pa onda jhoš piši kartice, pakiraj ih, i šalji na SSNO, da bi klub za pola godine dobija neku crkavicu.
Već san ima II klasu, kad su me opet ucijenili, da OPET radim za "mrtve duše", a sve na dobrobit kluba, a u slavu Božju. I tako, ka odrastao čovjek, Jovo nanovo, dvi godine tegli, ista meta isto odstojanje.
Puno je lakše pisat kad akteri umru. Neko bi reka da pišen, zato što nalogodavac ne more odgovorit. Wrong ! U subotu je bila Velika ispovid, u Velikom smo tjednu, nema laganja, samo istina.
Još malo, pisat ćemo, po istom principu, o ispitima, lovi, ribljim večerama, putnim nalozima, reversima....
Pomalo, zaklela se zemlja Raju, da se sve tajne (do)znaju !
64g. u Narodnoj tehnici Hrvatske, 61g. u Hrvatskom radioamaterskom savezu, AKL 81g. rada, 26g. bez financiranja