Pa nisam se ja najeo bunika....
Još uvijek znam čitati, a dopis u e-mail je jasan.
Koji sad 31.12.2016. ?
Kako netko može biti zaposlen a da ne dolazi na posao?
A i zašto bi 3 tajnice radile posao, alo neš ti posla, 900.000 kuna je naš cijelogodišnji proračun. Pa ja sam toliko obračunavao i dijelio plaća mjesečno na svom radnom mjestu i to kroz minimalno 5 valuta.
Mislim, zaposliti nekoga jer je to "zaslužio" ???
A sredstva od viška 2015. godine?
Pa gdje je taj višak? On se svugdje spominje a još nismo vidjeli crno na bijelo financijsko izvješće za 2015.
Da li je uopće to financijsko usvojeno?
Tko ga je usvojio - prihvatio?
Slučaj Severinac je za ovo što se predlaže i piše, dječja igra.. ;D
Adame, od prije sam ti "dužan" gajbu, ovo su sad dvi ! Popićemo ih skupa.
Dakle, drug Džugašvili ima obraza i poštenja nama dokazivati kako je ono što predlažu pošteno !!!!!!! Moš mislit.
A, kad me već vučete za jezik, iman ja nezaposlenu kćer u Zagrebu, sa više škole no što ih je Ljilja (NHF) vidila. I , što sada, ja bi, valjda po savjesti, trebo glasat da neko, bez obzira o kome je riieč, ostane raditi NAKON što je dosegao maksimalne uvjete za mirovinu ? Sam sebi bi se gadio, i ne bi mogao na oči svojoj (nezaposlenoj) kćeri !
U D-12 je skupina amoralnih kriminalaca, koji nas, obične ljude, drže za bedake.
Ovi slugani, tipa Darko, Martin, ili Ivo, svejedno, oni su pasdarani tog neprirodnog režima, koji već više od desetljeća radi protiv interesa radioamaterizma u Hrvatskoj.
Ali, što reče Dimnjačar u Kapelskim kresovima, nisu oni krivi. VI ste krivi, šutljiva većino, što ih odavna ne steraste u tri pizde materine, jer ništa ne rade za dobrobit klubova i radiooperatora, nego samo za sebe, svoje jatake, ljubovce i uhljebe.
Đuka radi za svoje, skidam mu kapu, ovima ću skinit kapu samo kad ih budemo ispraćali na vječni počinak.
Od jučer mi zvone telefoni, i radi mailclient, prekovremeno. Odmata se klupko... Nećete to, šta ste zamislili.