QSL-završetak QSO-a

Sve sto Vas veseli na temu PHRK

Re: QSL-završetak QSO-a

Postby 9a2jg » Thu Sep 17, 2026 1:06 pm

Ovo je kao Top lista nadrealista, uloge se znaju, ishod se zna, prije nego li je i počelo. Jad i tuga, i iživljavanje na nama, posljednjim Mohikancima.

Jebe se se njih, oni imaju uređaje Saveza na reversu, jednome tobožnja krađa, drugome tobožnja poplava, trećih nema nigdje, do tek nakon što ja napisa, da organiziraju "Konferenciju HRS-a" a niko platio članarinu ! Onda su je platili, od društvenih novaca, seveda fant ! Podobni imaju pasvorde, šta će im lineari, zato ih i prodaju. To ovi, šta su ih dobili po nabavnoj cijeni. Točno znamo koji, kako i koliko. Pa onda "posudbe" tzv. hrvatskim timovima za privatne ekspedicije. Vraća se preko dokoličarenja u istarskom hotelu. Koga oni muljaju ? Ta nismo mi završili fakultet u Travniku, nego u Zagrebu, u roku, za razliku od predavača na Jarunu. Prepoznatljivi su na kilometar ! I uvijek, kad su na položaju, filuju parama one klubove od 1 do 3 člana, klub u privatnoj kući doživotnog predsjednika, nema pisanih tragova, samo donacije i potpore. I onda nas hebu, i vrte nam uši.

Ne buš jela Gabrijela. Pametniji smo mi, od vas. Samo što vi to još ne znate.
64g. u Narodnoj tehnici Hrvatske, 61g. u Hrvatskom radioamaterskom savezu, AKL 81g. rada, 26g. bez financiranja
9a2jg

Postby 9a2jg » Fri Sep 18, 2026 9:37 am

Stanje je ka u partizanima ! Svi koji su dobili karte, tvrde da su ih dobili po teklićima, ko ne zna hrvatski, po kuririma ! Znači, dobro govore oni koji tvrde da rat nije ni završio ? Ne Domovinski, nego 2. svjetski !
A možda je to ta nova strategija novog-starog predsjednika Mate ? Uštedit šta više, da bi se dokoličari mogli bolje bahatiti u istarskom hotelu ? Već viđeno.
Ili da bi se, u potaji, mogla sufinancirati još koja DX-ekspedicija, bez podnošenja računa javnosti ?

Al Capone nije istrunuo u zatvoru što je ubio stotine ljudi, nego zato što ga je sjebalo knjigovodstvo. Toliko sam bio vješt u njemu, da sam bio demonstrator na faksu, kod pokojnog profesora Dragutina Cvitanića. Na pažnju kriminalcima.
64g. u Narodnoj tehnici Hrvatske, 61g. u Hrvatskom radioamaterskom savezu, AKL 81g. rada, 26g. bez financiranja
9a2jg

Postby 9a2jg » Tue Sep 22, 2026 9:49 am

Moram se ispričati vjernim štiocima, za nenamjernu dezinformaciju. Još dok je trajala ekspedicija RI1FJL sam pod ovim topicom napisao da nude QSL-ke via biro besplatno.
Baš kako je i pisalo na Club log-u. Kad sam danas išao to realizirati za svoje veze, vidim piše QSL-ka - 7 dolara ! Sedam je biblijski broj, i to dokazuje da su vjernici! ;)

I 3 i 12 su biblijski brojevi ; biće in se 3 učinilo malo, a 12 puno, a...? ;)
9a2jg

Postby 9a2jg » Thu Sep 24, 2026 5:27 am

I jučer sam uzalud čekao poštara, spremio orahovicu i bićerin. Naravno da nije stiglo ništa, iz (nekad) hrvatskog QSL biroa.Treniraju strogoću na najmanjima. Rekao bih im da se srame, ali oni ne poznaju tu kategoriju. Oni po balkansku, tko je jači - taj tabači ! Samo, ne znaju jadovi, da ničija nije do zore sjala...
9a2jg

Postby 9a2jg » Sat Sep 26, 2026 8:35 pm

Dok je tajnik bio pokojni Žika, 4 do 6 puta godišnje ! Sada, ništa od (prošlog) Božića ! I, uvjeravaju nas da je sada bolje, da smo išli naprijed, samo mi nismo toga svjesni.

Još sam išao u školu kad sam čuo vic, šta je to demagogija. To je, kad starac uvjerava mladu žensku da je najbolji, mek kao duša, jer da se od tvrdoga dobije rak na maternici !

Idući mjesec, 6,5 godina da nam v.d. QSL manager nije prezentirao NIJEDAN financijski pregled o troškovima QSL saobraćaja u HRS-u.
Umjesto toga, tri puta nas je pokušao blesirat onim djetinjastim brojkama o gramima sa apotekarske vage, koliko je poslao primateljima. Jadno, i kukavno.
9a2jg

Postby 9a2jg » Mon Oct 05, 2026 2:28 pm

I dalje ništa. Pitan po Dalmaciji, ka i moj brat Robert, oće reć, također ! ;) Jasno je meni zašto ne šalju mom klubu i meni, to je kabadahijsko balkansko naslijeđe, a mi smo nabijeđeni neprijatelji. Samo, kako to, ko je bija u kojoj vojsci ? Ko je pisa sam sebi tekst radne obveze ? Progovorile su službenice, doti jedna. Aj ća ! Molaj cimu...
9a2jg

Previous

Return to PHRK