Ovo je kao Top lista nadrealista, uloge se znaju, ishod se zna, prije nego li je i počelo. Jad i tuga, i iživljavanje na nama, posljednjim Mohikancima.
Jebe se se njih, oni imaju uređaje Saveza na reversu, jednome tobožnja krađa, drugome tobožnja poplava, trećih nema nigdje, do tek nakon što ja napisa, da organiziraju "Konferenciju HRS-a" a niko platio članarinu ! Onda su je platili, od društvenih novaca, seveda fant ! Podobni imaju pasvorde, šta će im lineari, zato ih i prodaju. To ovi, šta su ih dobili po nabavnoj cijeni. Točno znamo koji, kako i koliko. Pa onda "posudbe" tzv. hrvatskim timovima za privatne ekspedicije. Vraća se preko dokoličarenja u istarskom hotelu. Koga oni muljaju ? Ta nismo mi završili fakultet u Travniku, nego u Zagrebu, u roku, za razliku od predavača na Jarunu. Prepoznatljivi su na kilometar ! I uvijek, kad su na položaju, filuju parama one klubove od 1 do 3 člana, klub u privatnoj kući doživotnog predsjednika, nema pisanih tragova, samo donacije i potpore. I onda nas hebu, i vrte nam uši.
Ne buš jela Gabrijela. Pametniji smo mi, od vas. Samo što vi to još ne znate.