https://www.hamradio.hr/forum/index.php ... n#msg78529Apsolutno se slažem s mišljenjem 7PJT, koji je prepoznao ono isto što i većina normalnih amatera. Obično preseravanje, baš kao i BOTA !
Pogledajte malo tko lovi 9AOO, 9AFF, i IOCA aktivatore ! Pobrojite ih ! 9AOO stanu na prste jedne ruke, 9AFF na prste ruku i nogu, ali prava katastrofa je tek IOCA program, u kojeg se vladajući redovito kunu, a u njega nisu uložili ništa, i dalje ne ulažu ništa !
Kako to NIKADA nisu prikazali koliko košta dokoličarenje samozvanih elitnih kontestera u istarskom hotelu ? Već četvrtu godinu ! Ali, zato je šef Nadzornog odbora je Davor. Capo da tutti capi u IO je Adam ! Gle čuda, oba Istrijani. Branko, Istrijan.
Na Balkanu se ništa ne događa slučajno.
Od Lufthansine karte za Brazil, preko Sun City-a i Vanuatu-a, do poravnanja skora, čitaj hrvatski, latinica, tzv. hrvatskih ekspedicija pod vodstvom druga Laureata.
Ne financiraju se ekspedicije na hrvatske otoke, jer to nije tema ! Palagruža ? Ta nije socijalizam da se vuku obitelji i djeca !
Nije poratno vrijeme da uskače MUP.
Ne treba nagraditi vrijedne aktivatore, kojima penzija nije dostatna ni za preživjeti !
Bivša tajnica mi je, prije 10 godina, sa skupštinske govornice rekla da neopravdano govorim, jer da su oni predvidjeli sredstva za IOCA aktivnosti.
Ključan glagol je predvidjeti. Osobno mislim da bi bolje pasao glagol previditi. Odgovaralo bi stanju na terenu.
I 1970 i 1971. , kad me je pokojni tajnik Žika slao po otocima, sam osobno plaćao sve troškove iz svog džepa, kako za putne karte, hranu, a spavao sam kod dobrih ljudi.
Sve za Hrvatsku, Hrvatsku ni za što !
Kako to gordo zvuči.
64g. u Narodnoj tehnici Hrvatske, 61g. u Hrvatskom radioamaterskom savezu, AKL 81g. rada, 26g. bez financiranja