by 9a2jg » Fri Jul 17, 2026 11:40 am
Sinoć kasno je Dom napisao na sterilnom forumu svoje namjere kao aktivatora, počev od sutra ujutro.
Ako niste znali, to je onaj IOCA program, koji je, zadnjim potezima vrhuške došao pod istu šapu, istomišljenika.
Na kojega nisu potrošili ni kune, ni eura, od kako su se počeli kleti od njega na Murteru 2005.g.
Jamili ga od pokojnog Emira, da bi se mogli kurčiti njime, a nisu makli malim prstom.
Pogledajte Honor rol lovaca i aktivatora, nema podobnika iz ešalona trenutno vladajuće garniture u HRS-u.
Klasični postupak u HRS-u, otmi ono što su marljivi individualci teško stvarali, stvorili nešto, a ovi samo rastaču, i hvališu se, pred vanjskim svijetom.
Od IOCA-e, preko FF-a, do Zvjezdanog sela. Ostao sam zadnji, od onih koji su nosili kruh i mortadelu, zajedno s svojim krampom i lopatom, na Mosor, dok je tamo bila ledina. I sada je ledina, ali u mozgovima divljaka, koji su to perfidno zauzeli, čim se izgradilo i stavilo u funkciju, i koriste isto, dobijaju priznanja, čvarke i lovu, na NAŠIM trudima.
Za "nagradu" AKL-ovcima je zabrana dolaska na objekt koji su gradili od početka. CB klub, od 5 članova ima ključeve, mi nemamo. Pomozi sirotu, na svoju sramotu.
I tako zadnje 43 godine, od kad sam ja prvi digao ruku, u SIZ-u tehničke kulture grada Splita, da se tu godinu ni jednom klubu ne doznače sredstva, nego da idu za ZS !
Plus organiziranje radne akcije, na dalmatinskom nivou. Od svih dizača ruku tada, ostali smo trojica, ja jedini iz AKL-a, koji svjedočimo tome.
Da su ljudi, bila bi ih sramota. Pošto nisu, ne mogu ih osuđivati. Oni su za božji sud.
64g. u Narodnoj tehnici Hrvatske, 61g. u Hrvatskom radioamaterskom savezu, AKL 81g. rada, 26g. bez financiranja