Nadalje, prema programu TEH MARATONA, g. Pelcl stiže u Split 7. ožujka (ponedjeljak). Program bi započeo u 11.30 h dočekom g. Pelcla ispred ulaza u Gradsku knjižnicu Marka Marulića, u kojemu bi sudjelovali predstavnici Zajednice tehničke kulture Splitsko-dalmatinske županije, Zvjezdanog sela Mosor i Gradske knjižnice, te učenici i nastavnici OŠ Lučac. Svi zajedno bi potom ispratili g. Pelcla do Rive, gdje bi mu u 12.00 h dobrodošlicu trebali iskazati i čelnici gradske i županijske Zajednice tehničke kulture, predstavnici nekih od udruga tehničke kulture, te predstavnici gradske i županijske vlasti. Ubrzo nakon toga, g. Pelcl će u pratnji učenika i nastavnika OŠ Lučac i svojih domaćina iz ZTK-e i ZSM-a posjetiti tu osnovnu školu. Tamo bi bila upriličena projekcija filmskog uratka kluba mladih tehničara škole, kao i kratki nastup klape OŠ Lučac.
Nažalost, moj predsjedniče, sve se vraća, sve se plaća. Pristao si bit lutka u skupštini HZTK, sad jedi što si dizo ruku. Ono što mi, na silu, trpimo u HRS-u, ti otrpi kao samoizabrani zastupnik HRS-a u skupštini HZTK.
Ovaj kvotirani pasus samo pokazuje kvocijent inteligencije onih koji su u službi HZTK, i neizravno, na njihovom platnom, ili inom, spisku.
Split je dočekivao na Rivi Đurđu Bjedov, Gorana Ivaniševića, 4. gbr. HV-e, 26. udarnu diviziju NOVJ-e, Josipa Broza, marginalac bi se stavljao u njihovu ravan !
Ali, od ovakve gradske uprave Splita me ništa već ne čudi, jer upravo ta garnitura je oduzela prostor radio klubu Split. Iste osobe su dale prostor i sredstva CB klubu Split, članovi mu se broje na prste jedne ruke. U ZTK sjede oni isti uhljebi koji su sjedili i prije rata, pojačani sa par novih uhljeba.
Sve su zaboravili, i (skoro) svi su zaboravili ko je obranio Split.
Ovi samo koriste blagodati neovisne Hrvatske, a da nisu makli nožnim prstom.
64g. u Narodnoj tehnici Hrvatske, 61g. u Hrvatskom radioamaterskom savezu, AKL 81g. rada, 26g. bez financiranja