Davno nisam citira umotvorine druga Laureata, nisan izdrža da ne citiram i ovu, najnoviju :
Teško se probiti kroz zid NA stanica i iluzorno je očekivati da će NA pileup stati kad operator pozove "EU only". Možda bi JA stanice poslušale iako ni oni nisu imuni na divlje ponašanje kad je neki napeti DX u pitanju. Osim toga, ne treba biti licemjeran, OP su Ameri i rade Amere. Kad smo mi na ekspediciji imamo poseban tretman za "naše".
Ne znam zašto ih se optužuje za $$$, potvrđuju instant na LotW, vjerojatno ni paper QSL neće biti pretjerano skupa, u čemu je problem?
Protivnika treba tući njegovim oružjem. Prevladava pojam licemjeran. Najmanje što mogu reći, jest da je on licemjeran, dok je ovo pisao, ako je zdrav.
Više od 30 godina, on, i njemu slični (od koji je priličan broj u IO-u i NO-u !), nam peru možđane svojim "uspjesima", i dosezima. Ne jednom sam ovdje napisao, da je u svijetu dx-iranja, i neskrivenog nepisanog natjecanja, bitno da uspoređujemo iste kondicije, baš kao na WRTC, ili Svjetskom prvenstvu u hold'em pokeru !
Da te tu vidin pajdo, pa da te upitan : Čija majka crnu vunu prede (bez da je bivša radnica Dalmatinke, iz Sinja ) ?
Može i potpitanje : Kako to, da ih, u bivšem sustavu, nije bilo nigdje na prvenstvima armijskih oblasti ili VPO ? Svearmijsko prvenstvo da ne spominjem !
Ako mu je pitanje nejako, može i dodatno potpitanje : Kako to da isti likovi (čast izuzecima) nisu bili nigdje u WW-ovima i DX broju do 1991. ?
Odgovor znate svi, okrupnjena sredstva za rad, uvjeti, i financiranje, u neovisnoj Hrvatskoj nisu išli tamo gdje je bio centar aktivnosti prije rata, nego su kanalizirani u točno određene centre. Od manjina, pa do kvazi centara moći, a što su si osigurali manipuliranjem u samom vrhu HRS-a.
Drug Laureat je sukreator i aktivni promotor, te i takve politike, i njegovi rezultati potvrđuju i ukazuju mladima kojim putem trebaju ići ! Bujrum !
64g. u Narodnoj tehnici Hrvatske, 61g. u Hrvatskom radioamaterskom savezu, AKL 81g. rada, 26g. bez financiranja