by 9a2jg » Sun Feb 28, 2016 1:24 pm
Prvo su bili klubovi. Pa su stvorili Savez. Sad imaju Savez, ali samo na papiru. Koji se "stara" samo o sebi, i da zaposlenicama i predsjedniku bude dobro. Klubovi i njihovi članovi su tu nevažni. Služe samo kao bankomat za savez. Da može vršit nemoralne isplate, od stimulacija, do jubilarnih nagrada (za dolaženje na posao).
Savez ima i neku imovinu. Imenjak Boris mi reče na skupštini da on ZNA di su uređaji, vlasništvo Saveza. Znan i ja. Na reversima zaslužnih, odgovornih i proverenih drugova. Koliko god pizdili protiv Žike i socijalizma, toga u Savezu radioamatera Hrvatske NIKAD nije bilo.
Obeća mi je čovik dat ekskluzivnu reportažu, kako su i kome dati uređaji nakon Univerzijade 87'. Neka imena su i na listi onih koji su odnili (ukrali) uređaje i antene iz Dalmatinske 12. Da ne bi bilo zabune, namjerno se ponavljam, ja radim na STARIJIM od tih, i to uspješno.
Molija san čovika da mi taj intervju da prije ovogodišnje Univerzijade, jer će poslin ove, bit slična štorija. Jer su , jednom provereni drugovi, vazda provereni drugovi.
Jučer čitan da su HDZ osnovali 200.000 komunista koji su samo okrenuli kaput. Ne mrem ja to verovati, to su bijelosvjetska podmetanja. Emigracija, brale...
Ovo je poslin mise...
64g. u Narodnoj tehnici Hrvatske, 61g. u Hrvatskom radioamaterskom savezu, AKL 81g. rada, 26g. bez financiranja